Asa ARATA Samsung GALAXY Note 10 PRO (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 PRO are noul design final prezentat intr-un prim clip video, iata cat de mare este schimbarea pe care ne-o va aduce.

Samsung GALAXY Note 10 PRO arata telefon

Samsung GALAXY Note 10 PRO este prezentat astazi intr-un prim clip video care ne dezvaluie cum va arata in realitate noul model de smartphone, clipul video de mai jos fiind unul destul de elocvent, in final. Puteti vedea in el design-ul final pe care Samsung GALAXY Note 10 PRO il va avea pentru clientii care sunt dornici sa il cumpere dupa lansare, iar design-ul este cel pe care l-am vazut deja in unele concepte publicate pe internet.

Samsung GALAXY Note 10 PRO prezentat in clipul video de mai jos este reprodus folosind schite preluate direct de la parteneri ai compaiei coreene, deci tot ceea ce vedem va ajunge in aceasta forma in magazine. Samsung GALAXY Note 10 PRO va avea un ecran cu diagonala de 6.75 inch, acesta fiind perforat chiar in mijlocul ptii superioare, si nu avem parte de o camera duala, nici macar in acest model, ci de una standard, ceea ce fusese zvonit.

Samsung GALAXY Note 10 PRO urmeaza sa aiba deasemenea si o camera quad implementata, insa trei dintre senzorii de imagine vor fi pozitionati exact precum in versiunea standard, al patrulea fiind pozitionat langa ei. Puteti vedea ca design-ul este foarte similar cu cel pe care Samsung GALAXY Note 10 PRO il are implementat, iar asta pentru ca senzorul ToF, al patrulea, trebuie sa fie pozitionat separat, probabil din cauza dimensiunilor interne.

Asa ARATA Samsung GALAXY Note 10 PRO (VIDEO)

Samsung GALAXY Note 10 PRO va avea o camera quad formata dintr-un senzor de imagine standard de 12 megapixeli, unul wide-angle tot de 12 megapixeli, dar si unu telephoto, care are 16 megapixeli. Senzorul wide-angle al are un unghi de vizibilitate de 123 de grade, in timp ce senzorul telephoto are zoom optic de doar 2x, si vorbim aici despre specificatii pe care Samsung GALAXY Note 10 PRO le preia de la versiunea 5G a seriei S10.

Samsung GALAXY Note 10 PRO arata standard

Samsung GALAXY Note 10 PRO va avea deasemenea port USB-C, difuzoare stereo, S-Pen cu locas special in partea inferioara a ecranului, dar din pacate nu va mai avea si un port audio de 3.5mm integrat. Procesoare Exynos 9820 si Qualcomm Snapdragon 855 vor fi deasemenea integrate in Samsung GALAXY Note 10 PRO de catre coreeni, iar ele vor aduce performantele pe care le stim deja din seria Galaxy S10, deci nu vor fi surprize.

Samsung GALAXY Note 10 PRO ar trebui deasemenea sa aiba o baterie de peste 4200 mAh integrata, si energie va fi necesara in special pentru versiunea 5G, care va consuma foarte mult curent. Samsung GALAXY Note 10 PRO ar urma sa fie pus in vanzare la preturi de peste 1200 de dolari cand va ajunge in magazine, iar asta ar putea tine departe unii clienti, deoarece ar putea fi chiar mai scump decat iPhone XS Max cand va ajunge la clienti.