Samsung UITA de Telefonul Pliabil cu aceasta INOVATIE

Samsung a pregatit o noua inovatie majora pentru a face uitat esecul telefonului sau pliabil, iata ce surpriza a fost gandita de catre companie.

Samsung ecran rulabil

Samsung vrea sa faca uitat esecul telefonului sau pliabil cu o noua inovatie care este in momentul de fata in plin proces de dezvoltare, si care ar urma sa ne aduca un telefon la care putina lume se astepta. Mai exact, Samsung lucreaza in momentul de fata la un nou model de telefon pliabil care are integrat un ecran ce poate fi rulat, acesta fiind o aparenta evolutie pentru ecranul flexibil folosit pentru primul sau model de telefon pliabil.

Samsung ar vrea ca acest telefon cu ecran ce poate fi rulat sa isi extinda spatiul pe care afiseaza imagini in functie de nevoile utilizatorilor, dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos. Practic, telefonul ar avea dimensiuni foarte mici in mod normal, insa la nevoie, poate fi ridicata partea sa superioara pentru ca diagonala ecranului sa creasca, iar asa Samsung le-ar oferi clientilor un compromis intre un telefon mobil, si un fel de tableta.

Samsung UITA de Telefonul Pliabil cu aceasta INOVATIE

Samsung ecran rulabil inovatie

Samsung a brevetat in luna noiembrie acest nou tip de ecran, insa lucreaza la el de cativa ani buni de zile, si cel mai probabil e o deviatie a ecranului flexibil folosit pentru telefonul sau pliabil. Dupa cum puteti vedea si in imaginea de mai jos, cei de la Samsung vor ascunde ecranul in carcasa telefonului cand acesta nu este intins, iar de aici ar putea aparea probleme cu protejarea acestuia in utilizarea obisnuita, plasarea pe masa putandu-l zgaria destul de usor.

Samsung ar urma sa extinda suprafata ecranului cu pana la 60% multumita acestei noi tehnologii, dar partea proasta este ca design-ul prezentat este unul destul de invechit, dupa cum puteti vedea. Desigur ca nici pentru Samsung GALAXY Fold nu este folosit ceva complet nou, asa ca nu e de asteptat ca pentru acest nou tip de telefon Samsung sa foloseasca ceva ce nu am mai vazut pana in prezent.

Samsung dezvolta aceasta tehnologie de foarte mult timp, insa nu se stie cam cand ar putea sa o aduca pe piata, mai ales ca telefonul sau pliabil are probleme atat de mari incat nici nu a fost lansat.