iPhone 11 va COPIA din Huawei P30 PRO o Functie MAJORA

iPhone 11 va copia din Huawei P30 PRO o functie majora pe care foarte multi utilizatori o apreciaza, iata cu ce ne va surprinde compania Apple in toamna.

iPhone 11 night mode huawei p30 pro

iPhone 11 va copia din Huawei P30 PRO o functie majora pe care foarte multi dintre clientii celor din Cupertino o asteptau de ceva vreme, dar de care pana in prezent n-au prea avut parte, din pacate pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Apple intentioneaza sa aduca in iPhone 11 o functie speciala pentru a inregistra poze foarte luminoase noaptea, asa cum exista in Huawei P30 PRO de ceva vreme, si care este foarte apreciata.

iPhone 11 va avea aceasta functie activata in mod automat de catre aplicatia Camera in momentul in care lumina este foarte slaba, totul in ideea de a ne permite sa facem poze cat se poate de clare in conditii foarte proaste. Pe Huawei P30 PRO functia este gandita pentru a face poze foarte clare chiar si noaptea, iar iPhone 11 avea nevoie de asa ceva, pentru ca Apple a cam ramas in urma tuturor cand vine vorba despre asemenea functii pentru telefoane.

iPhone 11 va COPIA din Huawei P30 PRO o Functie MAJORA

iPhone 11 nu are dezvaluita deocamdata denumirea functiei care urmeaza sa fie oferita pentru utilizatorii din lumea intreaga, insa e posibil sa fie ceva de genul Night xxx, asa cum vedem deja la unii producatori. iPhone 11 ar urma sa ajunga din urma cu aceasta functie nu doar Huawei P30 PRO, ci si Samsung GALAXY S10, sau Google Pixel 3, toate aceste telefoane fiind capabile sa faca poze neasteptat de bune cu ajutorul inteligentei artificale implementate de catre producatori.

iPhone 11 foloseste deja inteligenta artificiala pentru a face poze mai bune, dar in contrast cu Huawei P30 PRO nu vorbim despre calitate la fel de buna cand vine vorba despre pozele facute pe timp de noapte. Cei de la Apple sunt constienti de acest lucru, astfel ca telefonul ne-ar putea face o foarte mare surpriza si ar putea intrece Huawei P30 PRO, telefonul care este in momentul de fata cel mai bun pentru inregistrarea acestui tip de poze.

iPhone 11 va fi lansat in luna septembrie a acestui an de catre compania Apple, prezentarea oficiala urmand a avea loc tot atunci, asa ca vom afla toate detlaiile in acel moment.