Android. Realizarea INCREDIBILA a Huawei pe Telefoane

Android. Huawei are parte de o realizare incredibila pentru telefoane, care pune in discutie o problema serioasa a companiei Google.

android performante huawei telefoane

Android. Sistemul de operare al companiei Google urmeaza sa fie inlocuit in totalitate pe viitoarele modele de telefoane ale companiei Huawei cu ceea ce acum este cunoscut cu denumirea Huawei OS, desi nu e cea finala. Ieri au aparut o serie de informatii foarte interesante cu privire la acest Huawei OS, iar una dintre ele spune ca noul sistem de operare ar urma sa fie cu pana la 60% mai rapid decat cel Android dezvoltat de catre Google de ani de zile.

Android. O crestere cu 60% a performantelor pentru OS-ul celor de la Huawei in raport cu cel al Google ar fi ceva incredibil, dar in momentul de fata pare imposibil de realizat, dupa cum probabil va imaginati deja. Desigur ca dupa 7 ani de dezvoltare pentru acest sistem de operare, e posibil ca el sa mai aiba si cate ceva superior Android, doar ca e greu de spus daca performantele sunt intr-adevar chiar atat de grozave precum sunt prezentate.

Android. Realizarea INCREDIBILA a Huawei pe Telefoane

Android. Marele avantaj al Huawei cu al sau sistem de operare va sta in faptul ca va putea sa il optimizeze fix asa cum are nevoie pentru ca produsele sale sa aiba performantele cele mai bune, asa cum se intampla in cazul Apple. Aceasta optimizare suplimentara vine si cu beneficii foarte mari pentru clienti, doarece software-ul care va inlocui Android poate veni si cu functii noi, speciale pentru telefoanele chinezilor, chiar daca nu vor exista si in altele.

Android. Desigur nu va fi eliminata compatibilitatea cu aplicatiile dezvoltate pentru Google Play Store, insa va exista acelasi lucru inclusiv pentru cele web, deci terminalele vor putea rula cam orice fara probleme. Desigur ca nu va oferi acces la serviciile celor de la Google, pe care extrem de multi oameni le utilizeaza in momentul de fata, deci Android va ramane cu un foarte mare avantaj, care nu va putea fi prea usor depasit.

Android. Chiar daca Huawei are pregatit un inlocuitor suficient de bun pentru sistemul de operare al Google, fara serviciile companiei americane, tot nu va putea concura serios cu cei din Mountain View.

7 COMENTARII

  1. Ce le place astora de la Huawei sa blufeze, restul lumii nu e China, în China poți supraviețui bine mersi fără Google și sa folosești doar versiunea open source a android, dar în afara Chinei e f greu, pt ca versiunea open source e diferita de versiunea standard pe care o folosesc producătorii acum, pt ca aplicații Google nu sunt open source….. Fără Android și fără ARM (care dețin monopolul aproape complet) sunt terminați
    Huawei nu a furnizat și un fel de indici sau referințe în privința rapiditatii acestui OS și acum dacă stai sa te gândești cât timp ia luat lui Google sa îmbunătățească android (și Google face tot din soft, se pricepe) de la lansarea sa (2007) și android e matur dar nu 100% și sunt 14 ani în spate de munca la android, iar Huawei au doar câțiva ani în spate pe un OS nelansat, fără vreo ancorare în viata reala

  2. ah! sa scoata sistemul pe piata direct cu acces root! ar fi bomba! ar gasi baietii de pe xda sau needrom cai de “ocolire” :))

  3. Fără servicii sistemul va fi doar ca un skin peste Linuxul din telefon ,serviciile aduc cele mai multe satisfacții clienților

  4. este normal si logic sa fie mai rapid, primele versiuni ale huawei os nu sunt asa incarcate cu tot felul de “features” ca android-ul,dar cu timpul se vor misca cam la fel ambele.
    mai ganditi-va inainte sa puneti asa “stiri”.

  5. Esti pus pe trollareala ? Ai mers si la publicatiile din strainatate sa le spui sa nu mai scrie “stiri” despre performantele sistemului de operare al Huawei ? Ei ce-au zis ? Te-au laudat ?