Android. Realizarea INCREDIBILA a Huawei pe Telefoane

Android. Huawei are parte de o realizare incredibila pentru telefoane, care pune in discutie o problema serioasa a companiei Google.

android performante huawei telefoane

Android. Sistemul de operare al companiei Google urmeaza sa fie inlocuit in totalitate pe viitoarele modele de telefoane ale companiei Huawei cu ceea ce acum este cunoscut cu denumirea Huawei OS, desi nu e cea finala. Ieri au aparut o serie de informatii foarte interesante cu privire la acest Huawei OS, iar una dintre ele spune ca noul sistem de operare ar urma sa fie cu pana la 60% mai rapid decat cel Android dezvoltat de catre Google de ani de zile.

Android. O crestere cu 60% a performantelor pentru OS-ul celor de la Huawei in raport cu cel al Google ar fi ceva incredibil, dar in momentul de fata pare imposibil de realizat, dupa cum probabil va imaginati deja. Desigur ca dupa 7 ani de dezvoltare pentru acest sistem de operare, e posibil ca el sa mai aiba si cate ceva superior Android, doar ca e greu de spus daca performantele sunt intr-adevar chiar atat de grozave precum sunt prezentate.

Android. Realizarea INCREDIBILA a Huawei pe Telefoane

Android. Marele avantaj al Huawei cu al sau sistem de operare va sta in faptul ca va putea sa il optimizeze fix asa cum are nevoie pentru ca produsele sale sa aiba performantele cele mai bune, asa cum se intampla in cazul Apple. Aceasta optimizare suplimentara vine si cu beneficii foarte mari pentru clienti, doarece software-ul care va inlocui Android poate veni si cu functii noi, speciale pentru telefoanele chinezilor, chiar daca nu vor exista si in altele.

Android. Desigur nu va fi eliminata compatibilitatea cu aplicatiile dezvoltate pentru Google Play Store, insa va exista acelasi lucru inclusiv pentru cele web, deci terminalele vor putea rula cam orice fara probleme. Desigur ca nu va oferi acces la serviciile celor de la Google, pe care extrem de multi oameni le utilizeaza in momentul de fata, deci Android va ramane cu un foarte mare avantaj, care nu va putea fi prea usor depasit.

Android. Chiar daca Huawei are pregatit un inlocuitor suficient de bun pentru sistemul de operare al Google, fara serviciile companiei americane, tot nu va putea concura serios cu cei din Mountain View.

Articolul precedenteMAG. Reducerile URIASE la iPhone 8 in Romania
Articolul următoriPhone. Tehnologia cu care Apple va SPARGE Piata
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.