Huawei OS. Xiaomi, Oppo il TESTEAZA in Telefoane

Huawei OS. Xiaomi, OPPO, Vivo, Tencent deja il testeaza in propriile telefoane in momentul de fata, iata care sunt planurile pentru a elimina complet Android.

Huawei OS xiaomi oppo vivo

Huawei OS. Sistemul de operare pe care compania chinezeasca vrea sa il foloseasca in telefoanele sale ar putea sa ajunga inclusiv in telefoanele altor producatori concurenti, ceea ce este o imensa uimire. Mai exact, OPPO, Vivo, Xiaomi si Tencent deja testeaza Huawei OS in propriile modele de telefoane mobile, ceea ce arata ca desi companiile concureaza intre ele, exista totusi intelegeri si pentru a crea colaborari de durata pentru a scapa de dependenta de Android.

Huawei OS. Noul sistem de operare urmeaza sa fie cu 60% mai rapid decat Android, ceea ce sugereaza faptul ca exista interes foarte mare din parte achinezilor sa pregateasca o alternativa serioasa pentru sistemul de operare al Google. Pentru ca totl sa poata fi finalizat cat mai repede, la finalizarea dezvoltarii Huawei OS lucreaza cei de la OPPO, Vivo, Xiaomi, si Tencent, probabil totul ca parte a colaborarii nationale pe care o cere guvernul chinez de la multe companii.

Huawei OS. Xiaomi, Oppo il TESTEAZA in Telefoane

Huawei OS. In China sistemul de operare urmeaza sa aiba denumirea HongMeng, insa in alte tari ea ar putea fi legata de numele companiei Huawei, insa deocamdata lucrurile n-au fost definitivate. Chiar si asa, Huawei OS urmeaza sa ofere si alternative pentru Google Play Store, sau serviciile companiei Google, deci vorbim despre o evolutie destul de complexa pentru software-ul la care lucreaza chinezii de nu mai putin de 7 ani de zile.

Huawei is reportedly intensively testing its proprietary operating system (OS) HongMeng with internet giants and domestic smartphone vendors, and the new system will be launched in the next few months. Tencent, as well as smartphone makers Xiaomi, Oppo and Vivo, are actively working with Huawei to push forward the release of HongMeng OS, which is also considered as a major blow to the US-led crackdown.

Huawei OS. Ca sa fiu complet sincer, sunt foarte surprins ca OPPO, Vivo, Xiaomi, si Tencent lucreaza in parteneriat cu Huawei pentru a dezvolta sistemul de opedare, dar si ca iau in considerare sa-l foloseasca in telefoane. Nu stiu cine si-ar fi imaginat ca producatorii ar fi dispusi sa renunte la Android pentru Huawei OS, insa daca asta se va intampla, atunci e posibil ca doar in China sa nu fie folosit sistemul de operare al companiei Google.

Huawei OS. Acestea fiind spuse, iata ca planurile celor de la Huawei nu sunt doar proprii, ci vorbim despre ceva care aduna la un loc mai multe companii din tara pentru a lupta cu dominatia americana.