iOS 13 vine cu NOI Gesturi pentru Unele Aplicatii

iOS 13 gesturi aplicatii

iOS 13 implementeaza pentru unele noi aplicatii noi gesturi care permit controlarea lor mai usoara de pe telefoanele iPhone, iPad, sau iPod Touch. Mai exact, vorbim despre gesturile care permit copierea, taierea, lipirea, si nunumai, iOS 13 aducand in aplicatii gesturile de mai jos cu care putem face aceste actiuni.

Desigur ca interactiunea cu ecranul nu este limitata in ceea ce priveste controlarea acestor functii, insa cei care folosesc iOS 13 trebuie sa stie despre aceste noi gesturi. Ele ne ajuta sa controla mai usor aceste functii ale aplicatiilor, cel putin teoretic, iar daca erati asteptati de ceva timp aceasta schimbare, acum o aveti.

iOS 13 aduce aceasta schimbare pentru gesturile de control pentru aceste actiuni in toate aplicatiile care permit introducerea de texte, nu doar in cea pentru notite. Dezvoltatorii nu trebuie sa faca vreo modificare pentru aplicatii astfel incat gesturile sa devina disponibile, deci dupa instalarea iOS 13 va veti putea bucura in mod direct de ele.

Iata care sunt noile gesturi disponibile pentru utilizatori :

  1. Copy: three-finger pinch
  2. Cut: three-finger double pinch
  3. Paste: three-finger pinch out (expand)
  4. Undo: three-finger swipe left (or three-finger double tap)
  5. Redo: three-finger swipe right
  6. Shortcut menu: three-finger single tap
Articolul precedentBOICOTUL Huawei se EXTINDE, PROBLEMELE Cresc
Articolul următorATENTIE! Windows 10 are o Noua MARE PROBLEMA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.