BOICOTUL Huawei se EXTINDE, PROBLEMELE Cresc

Huawei. Boicotul pornit impotriva companiei chinezesti se extinde, iar problemele cresc tot mai mult pentru chinezi, iata cat de serioasa e situatia.

Huawei boicot

Huawei. Boicotul pornit impotriva companiei chinezesti se extinde cu pasi repezi, iar asta genereaza noi si tot mai mari probleme pentru chinezi, ceea ce ne arata masurile luate de catre SUA au efectele dorite de Trump. Multe companii din SUA si-au anuntat angajatii ca nu trebuie sa intre in discutii cu Huawei privind tehnologiile care sunt folosite pentru echipamente, sau diverse produse, care folosesc tehnologiile 5G, ceea ce este o lovitura foarte dura.

Huawei. Interdictia se aplica atat pentru discutiile formale, cat si cele informale, angajatilor fiindu-le interzis sa poarte orice fel de discutii cu angajatii chinezilor, cel putin despre tehnologie. ARM a fost prima companie despre care am aflat ca le-a interzis angajatilor sa mai poarte discutii cu inginerii celor de la Huawei cu privire la tehnologiile folosite pentru procesoarele din telefoane, insa iata ca boicotul se extinde si la alte tehnologii importante pentru ei.

BOICOTUL Huawei se EXTINDE, PROBLEMELE Cresc

Huawei. Intel si Qualcomm se numara printre companiile care le-au interzis angajatilor sa mai discute cu chinezii despre tehnologiile care sunt folosite in produsele lor, insa sigur sunt si alte companii implicate. Sanctiunile impuse de catre adminsitratia prezidentiala din SUA au impact mult mai mare decat se credea initial, iar Huawei este foarte serios afectata din cauza lor, si situatia nu se va schimba in bine prea curand.

Several major technology firms, including Intel and Qualcomm, have reportedly told staff to cease informal discussions with Huawei over 5G standards in a bid to comply with a recent US government ruling.

Huawei. Din moment ce are interzis accesul la anumite tehnologii, iar inginerii sai nu mai pot discuta cu cei ai altor companii IT cu care colaborau, chinezii inearca acum sa copieze tehnologiile americane cat pot de repede. Peste 10.000 de ingineri ai celor de la Huawei lucreaza 24 de ore din 24 pentru a copia tehnologiile americanilor, iar in cadrul companiei se pune accent foarte mare pe copierea cat mai rapida a tot ceea ce s-a pierdut, astfel incat sa poata fi lansate noi produse.

Huawei. Din pacate pentru chinezi, toate aceste sanctiuni vor afecta concurenta pe piata smartphone, dar si inovatiile, pentru ca, trebuie sa recunoastem, ei contribuiau serios la fortarea Apple si Samsung sa aduca noutati pentru telefoane.

5 COMENTARII

  1. Tu il boicotezi de cativa ani. Tot intri si injuri peste tot, ai multiple “identitati”, ma ameninti cu de toate. Dupa ce-o sa inchid comentariile o sa va fie mai bine.

  2. Tu il boicotezi de cativa ani. Tot intri si injuri peste tot, ai multiple “identitati”, ma ameninti cu de toate. Dupa ce-o sa inchid comentariile o sa va fie mai bine.

  3. Chiar Zao. De ce nu dezactivezi Comentariile?? Ramai tu singur cu articolele si gata. Cine vrea sa ti le citeasca bine, cine nu, la gara si sanatate. Latra fel si fel de indivizi cu probleme de piele pe aici.
    Parerea mea.