ATENTIE! Windows 10 are o Noua MARE PROBLEMA

Windows 10 are noi probleme foarte mari, care au fost recunoscute oficial si de catre Microsoft, iata cu ce se confrunta clientii sai acum.

Windows 10 probleme accesorii bluetooth

Sistemul de operare Windows 10 are parte de o noua problema foarte serioasa in momentul de fata, ea fiind confirmata in mod oficial de catre cei de la Microsoft, si desigur ca un numar mare de utilizatori este afectat. Mai exact, actualizarile lansate pe 11 iunie 2019 pentru sistemul Windows 10 genereaza probleme foarte mari de functionare pentru dispozitivele Bluetooth care sunt conectate la calculatoarele cu acest sistem de operare al companiei Microsoft.

Se pare ca Windows 10 are implementate rezolvari pentru unele probleme de securitate, iar din aceasta cauza toti cei care au dispozitive Bluetooth cu software mai vechi, vor avea probleme foarte mari in a le conecta la calculatoare. In foarte multe cazuri conectarea devine imposibila intre aceste dispozitive Bluetooth si Windows 10, iar din pacate compania Microsoft nu va rezolva situatia, ci le spune oamenilor sa ceara actualizari pentru dispozitive de la producatorii lor.

Windows 10 blocheaza anumite dispozitive Bluetooth

Windows 10 nu prea face discriminare intre tipurile de dispozitive Bluetooth pentru care pot aparea probleme in cazul conectarii, asa ca poate fi vorba despre o gama foarte variata de produse, deci e bine sa fiti pregatiti. Din moment ce schimbarile impuse de catre compania Microsoft pentru Windows 10 sunt facute in ideea de a intari secritatea produselor sale, nu trebuie sa va asteptati ca situatie sa se schimbe in bine in viitorul apropiat, pentru ca securitatea primeaza.

You may experience issues pairing, connecting or using certain Bluetooth devices after installing security updates released June 11, 2019. These security updates address a security vulnerability by intentionally preventing connections from Windows to unsecure Bluetooth devices. Any device using well-known keys to encrypt connections may be affected, including certain security fobs.

Cei de la Microsoft probabil stiau cat de mari vor deveni problemele pentru clienti dupa ce vor instala aceste actualizari pentru Windows 10, insa pentru a intari securitatea software-ului, a decis sa faca acest pas, indiferent de consecinte. S-a mai intamplat in trecut ca patch-uri de securitate pentru sistemul de operare sa strice functionalitatea calculatoarelor, dar problemele sa fie trecute cu vederea deoarece erau rezolvate alte deficiente mult mai importante pentru clienti.

Acestea fiind spuse, va recomand sa evitati actualizarile de securitate distribuite din 11 iunie 2019 de catre cei din Redmond, daca aveti dispozitive Bluetooth cu software vechi, pentru ca s-ar putea sa nu le mai puteti conecta la PC.

2 COMENTARII

  1. Nici inainte de acest upfate nu mi se conectau castile SONY cu laptopul, prin bluetooth sau wireless, asa ca nu stiu care este problema. Ar trebui ca ei de la Microsoft sa remedieze problema.