iPhone 11: Vor fi DEZAMAGITOARE pentru Clienti

iPhone 11 va fi o serie de telefoane dezamagitoare pentru clientii Apple care asteapta inovatii, dar vor avea parte doar de produse nedorite.

iphone 11 dezamagitor clienti

iPhone 11 va fi o serie de telefoane dezamagitoare pentru clientii companiei Apple, iar asta va determina o scadere a vanzarilor pe care le va inregistra compania americana pe finalul acestui an, dar si la inceputul anului viitor. Mai exact, se pare ca Apple nu va implementa noutati notabile in seria de telefoane iPhone 11, ba din contra, va pastra foarte multe dintre elementele seriei iPhone XS, in special in ceea ce priveste exteriorul.

iPhone 11 ar urma sa aiba un design, in cea mai mare parte, identic cu cel al seriei iPhone XS, exceptie facand camera urata din carcasa, dar si marginile ecranelor, care ar putea fi mai subtiri. Se pare ca Apple ar urma intr-adevar sa elimine Force Touch din telefoanele sale, iar asta i-ar permite sa reduca si mai mult marginile ecranelor OLED pentru seria iPhone 11, aceasta schimbare de design fiind una minora in comparatie cu ce asteapta lumea.

iPhone 11: Vor fi DEZAMAGITOARE pentru Clienti

iPhone 11 va avea o noua camera tripla ca principala modificare facuta de catre compania Apple, iar aici vorbim despre schimbarea senzorilor de imagine de anul trecut cu altii de generatie noua, plus includerea unui al treilea. Acest sezor de imagine ar urma sa ofere posibilitatea de a face poze in format wide-angle, adica la un unghi mai mare decat cel la care sunt capabile actualele telefoane sa faca pozele, iar asa iPhone 11 va ajunge din urma telefoanele Android concurente.

The iPhone models arriving for 2019 have been speculated to have relatively few changes to the formula laid out by the iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone XR, aside from an increase in the number of cameras. In an investor note Mizuho appears to be going along with the opinion of other industry observers.

iPhone 11 va avea un aceasta camera tripla, dar si in noul sau procesor, principalele schimbari pe care compania Apple le ofera pentru utilizatori, insa separat de acestea, nu ar urma sa existe altceva cu adevarat notabil. Din pacate, s-ar parea ca seria iPhone 11 va fi de fapt tot una demna de branding-ul “S”, iar asta pentru ca Apple a decis sa modifice design-urile telefoanelor sale doar o data la 3 ani de zile, nu o data la 2 ani.

40 COMENTARII

  1. Adevărul este că Apple o arde pe labareală, mulge o vacă muribundă de câțiva ani! Este incapabila sa inoveze sau sa aducă ceva nou! Acest design este dus de mult pe puișor! Trebuia scos la pensie nu sluțit cu cocoașe și alte aberații de iți iau mare viol-vizual când te uiți la dansul! Poate în 2021 sa vina cu alt design, mai are de scos 11s care o sa fie identic

  2. Zaone, apreciez la tine faptul că ești echilibrat atunci când vine vorba despre aprecierea produselor Apple. Dacă nu îți place ceva, o spui franc. Este o calitate pe care nu o vezi la trolii idevice.
    ???

  3. poate si-a dat si el seama ca Apple ii duce cu zaharelul…prea putin pe anul asta fata de concurenta, o sa fie jale cu vanzarile din moment ce nu vine cu nimic nou care sa justifice un update

  4. Adevărul este că Apple o arde pe labareală, mulge o vacă muribundă de câțiva ani! Este incapabila sa inoveze sau sa aducă ceva nou! Acest design este dus de mult pe puișor! Trebuia scos la pensie nu sluțit cu cocoașe și alte aberații de iți iau mare viol-vizual când te uiți la dansul! Poate în 2021 sa vina cu alt design, mai are de scos 11s care o sa fie identic

  5. Tu in fiecare an zici ca peste 2 ani iphone va fi altceva si uite asa o bellessti an de an :))))
    Ipocrit saracc,ti-am zis eu ca tu traiesti in viitor,cu aluzii

  6. După matematica mea în 2020 vine 11s/11s Max care o sa fie identice ca și aspect doar mici modificări poate iar abia în 2021 o sa schimbe designul! Din cate știu eu niciodată nu a schimbat design-ul la o varianta “S”, poate doar în cazul în care vor alege sa sara direct peste ea cum a fost la iPhone 8!

  7. De acord, însă doar el știe răspunsul.
    Eu nu îi înțeleg deloc pe ăștia de la Apple! Văd că vânzările de iPhone scad, iar ei nu iau nicio măsură.

  8. ce e mai ingrijorator este ca nu par avea nimic in maneca momentan cu care sa se ridice si sa rupa piata! Obisnuiam sa iubesc Apple pt ca din doi in doi ani venea cu un super telefon care dadea trendul si rupea tot. Acum trag de acelasi design cate 4-5 ani si nu ca nu ar fi bune dar par asa anoste si invechite fata de concurenta ca oricat de perfecte ar fi ca os sunt prea plictisitoare! La anul o sa aduca exact acelasi model – 11s, sunt convins poate cu 5G Si ceva minuscul in plus iar abia in 2021 o sa se schimbe design-ul! eu nu stau pana atunci cu notch-ul asta la iphone X, o sa ma reorientez! a fost fun in primul an dar incurca rau si e hidos!

  9. Apple obișnuia să uimească lumea cu produsele sale, mai ales pe partea de design. Te uiți la Mac Pro 2007-2012 si rămâi mut să constați că designul carcasei este modern și azi. Fapt dovedit chiar de Apple pentru că la Mac Pro 2019 au revenit la același design după fiasco-ul Mac Pro 2013.
    Privește iPod, iPhone 4! Perfecte pentru acele vremuri, produse care aveau factorul “wow!”

    Azi, iPhone-ul are factorul “ggrrr”. Nu mai au motive să se creadă cei mai buni pentru că iPhone este depășit de restul competitorilor atât pe partea de design cât și pe software și design.

    iPhone nu are nimic din categoria “cel mai bun”: cameră foto, design, încărcare rapidă, sistem de operare, viteză de navigare, ecran, SAR, etc
    Tot ce oferă ei sunt scoruri mai bune în teste sintetice. Dar de asta duce lipsă iPhone-ul? De numere stupide în Antutu și Geekbench?

    Ai o mașină foarte rapidă dar care nu are nici aer condiționat bun, nici geamuri electrice, nici servofrână bună, nici încălzire în scaune.
    Dar mașina aia costă mai mult decât un Bentley ??

  10. Ai perfecta dreptate în tot ceea ce zici! Îmi este dor de vechiul Apple și de Steve Jobs! Pe el nu îl interesa banii cum se întâmplă acum! La el conta produsele și tot ce a ieșit de pe mana lui au fost capodopere și adevărate bijuterii la vremea lor! Eu încă am un Macbook Pro 2012 15″ care merge ca în prima zi ( cu baterie noua și upgrade la rami) și pe care nu l-aș schimba cu nici un model actual și o trag de el pana moare! De asemenea am un ipad air ( începe sa fie depășit dar merge perfect pe 10.3.3) și i-am dat tatălui meu fostul iphone SE care a fost, și încă este marea mea dragoste! Am renunțat la el pentru iPhone X însă scoțând dimensiunea din discuție este mult mai telefon decât o sa fie iphone X vreodată, sau ce au scos după! Ma tot îmbăt cu apa rece și vizez la ziua când Apple o sa ma uimească din nou cu un telefon spectaculos, dar la cum merg lucrurile, am speranțe tot mai mici! De 10 ani am juma iphone iar de 3-4 luni am in paralel un Galaxy S10e de la munca. Nu laud Samsung pt ca nu e perfect dar e altceva fata de iphone și sincer nu ma așteptăm să îmi placa! Pt mine a fost o surpriza plăcută și o sansa bună de a ieși din rutina (ios). Android nu mai este inferior ios! Nu este perfect dar ridica ștacheta sus iar dacă Apple nu schimba ceva semnificativ și repede au cam pierdut lupta și la os!

  11. nu eu zic, verifica nick…gen Mihai ..Apple este pe strategia de 3 ani de la iphone 6,dar cei ca tine nu invata asa repede
    Logic tu sa nu ai de nici unele pt ca traiesti doar in trecut…oamenii mari traiesc in prezent si vad viitorul
    Canta-i mamei tale intre picioare pt ca de fiecare data ai comentarii de infant si atat,absolut nimic inteligent sau scris corect macar

  12. pt oamenii ce au buget de 1000$ la 2 ani, logic ca sunt interesati doar de iphone..
    Dar restul..sunt interesati de tot brandul…Anul asta a fost vorba de Mac pro si Xdr Display
    Din pacate voi va agatati de un produs ce are o vechime de peste un deceniu..si anume, smartphone. Nu asta mai este viitorul..din pacate pt voi.
    Cum a zis si Steve, lucrurile ce nu mai au un viitor stralucit sunt puse pe locul 2 sau 3,asa cum este iPhone si smartphone in general.

  13. “tu in fiecare an zici ca peste 2 ani…”
    Eu zic de anul viitorul…deci peste 1 an…tu nici macar matematica de clasa primara nu cunosti…
    Noroc ca sunt multi ca tine asa, ca sa poata oamenii destepti ca mine sa faca profit de pe urma voastra

  14. nu eu zic, verifica nick…gen Mihai ..Apple este pe strategia de 3 ani de la iphone 6,dar cei ca tine nu invata asa repede
    Logic tu sa nu ai de nici unele pt ca traiesti doar in trecut…oamenii mari traiesc in prezent si vad viitorul
    Canta-i mamei tale intre picioare pt ca de fiecare data ai comentarii de infant si atat,absolut nimic inteligent sau scris corect macar

  15. pt oamenii ce au buget de 1000$ la 2 ani, logic ca sunt interesati doar de iphone..
    Dar restul..sunt interesati de tot brandul…Anul asta a fost vorba de Mac pro si Xdr Display
    Din pacate voi va agatati de un produs ce are o vechime de peste un deceniu..si anume, smartphone. Nu asta mai este viitorul..din pacate pt voi.
    Cum a zis si Steve, lucrurile ce nu mai au un viitor stralucit sunt puse pe locul 2 sau 3,asa cum este iPhone si smartphone in general.

  16. Ia pune, mai desteptule, 6, 6s, 7 si 8 unul langa altul pe masa, cu ecranul in sus si spune-mi, te rog, cum le diferentiezi!! Sunt telefoane scoase 4 (PATRU!) ani la rand….

  17. “tu in fiecare an zici ca peste 2 ani…”
    Eu zic de anul viitorul…deci peste 1 an…tu nici macar matematica de clasa primara nu cunosti…
    Noroc ca sunt multi ca tine asa, ca sa poata oamenii destepti ca mine sa faca profit de pe urma voastra

  18. Asa ai zis mereu,la anul,peste 2 ani ,peste 10 ani vine cu ceva revolutionar ,bla bla,cu alte cuvinte singur zici ca Apple e in urma, recunoști fara sa vrei, du-te la culcare ,zi lui mata sa iti faca patul,ala cu arcuri.

  19. vezi ca se scrie “zii lui m….” daca tot incerci sa ataci oameni, macar fa-o elegant, dar asta este o mare necunoscuta pt tine. Tu nu prea te pricepi la nimic

  20. Inca o data, arati “maturitatea” si cat de multe cunosti si felul cum procedezi
    Este ok, un adolescent agramat nu are cum sa stie prea multe

  21. Cand am zis ca esti sracc si prosst,am zis bine,se crie “zi-i”
    Macar daca vrei sa te dai destept uita te in dex balalicaaa ca te faci de ras :)))

  22. Logic ca o las asa…ca nu mai ai pe mamica sa te corecteze sau sa iti zica cand isi bat joc oamenii de tine, testandu-te ce stii si ce nu stii
    Eu sunt natural, nu trebuie sa fac pe desteptul, dar macar te simti ca tu o faci

  23. Bai papagalule,eu te corectez pe tine,si tu esti bătaia de joc acestui blog,toti rad de tine,ai sute de aberații zise la care iti dai singur like,nimeni de aici nu își da singur like,asta arata cat de frustrat esti.