iPhone 11: Vor fi DEZAMAGITOARE pentru Clienti

iPhone 11 va fi o serie de telefoane dezamagitoare pentru clientii Apple care asteapta inovatii, dar vor avea parte doar de produse nedorite.

iphone 11 dezamagitor clienti

iPhone 11 va fi o serie de telefoane dezamagitoare pentru clientii companiei Apple, iar asta va determina o scadere a vanzarilor pe care le va inregistra compania americana pe finalul acestui an, dar si la inceputul anului viitor. Mai exact, se pare ca Apple nu va implementa noutati notabile in seria de telefoane iPhone 11, ba din contra, va pastra foarte multe dintre elementele seriei iPhone XS, in special in ceea ce priveste exteriorul.

iPhone 11 ar urma sa aiba un design, in cea mai mare parte, identic cu cel al seriei iPhone XS, exceptie facand camera urata din carcasa, dar si marginile ecranelor, care ar putea fi mai subtiri. Se pare ca Apple ar urma intr-adevar sa elimine Force Touch din telefoanele sale, iar asta i-ar permite sa reduca si mai mult marginile ecranelor OLED pentru seria iPhone 11, aceasta schimbare de design fiind una minora in comparatie cu ce asteapta lumea.

iPhone 11: Vor fi DEZAMAGITOARE pentru Clienti

iPhone 11 va avea o noua camera tripla ca principala modificare facuta de catre compania Apple, iar aici vorbim despre schimbarea senzorilor de imagine de anul trecut cu altii de generatie noua, plus includerea unui al treilea. Acest sezor de imagine ar urma sa ofere posibilitatea de a face poze in format wide-angle, adica la un unghi mai mare decat cel la care sunt capabile actualele telefoane sa faca pozele, iar asa iPhone 11 va ajunge din urma telefoanele Android concurente.

The iPhone models arriving for 2019 have been speculated to have relatively few changes to the formula laid out by the iPhone XS, iPhone XS Max, and iPhone XR, aside from an increase in the number of cameras. In an investor note Mizuho appears to be going along with the opinion of other industry observers.

iPhone 11 va avea un aceasta camera tripla, dar si in noul sau procesor, principalele schimbari pe care compania Apple le ofera pentru utilizatori, insa separat de acestea, nu ar urma sa existe altceva cu adevarat notabil. Din pacate, s-ar parea ca seria iPhone 11 va fi de fapt tot una demna de branding-ul “S”, iar asta pentru ca Apple a decis sa modifice design-urile telefoanelor sale doar o data la 3 ani de zile, nu o data la 2 ani.