iPhone 11. EXCLUSIV, Iata CAND ARE LOC LANSAREA

iPhone 11. Cand va fi lansat noul model de smartphone ne este dezvaluit in exclusivitate astazi, iata cand vei putea cumpara telefoanele Apple.

iPhone 11 lansat 20 septembrie

iPhone 11. Probabil nu trebuie sa va reamintesc eu faptul ca Apple pregateste lansarea unor noi modele de telefoane in momentul de fata, insa pana acum n-am prea stiut exact cand ar urma ele sa ajunga la noi. Ei bine, multumita unui leak exclusiv venit astazi de la binecunoscutul evleaks, iPhone 11 are perioada de lansare dezvaluita, dar nu este nimic surprinzator aici, pentru ca telefoanele vor ajunge pe piata cam atunci cand ne asteptam.

iPhone 11. Lansarea telefoanelor din aceasta serie urmeaza sa aiba loc in a doua jumatate a lunii septembrie, conform unui calendar privind lansarile pe care le pregateste operatorul de telefonie mobila Verizon, din SUA. Unii dintre voi probabil stiti deja faptul ca Verizon este unul dintre cei mai importanti parteneri pe care ii are compania Apple in momentul de fata, iar daca iPhone 11 este programat pentru lansare la final de septembrie, lucrurile sunt cat se poate de clare.

iPhone 11. EXCLUSIV, Iata CAND va fi LANSAT

iPhone 11 lansat luna septembrie

iPhone 11. Desigur ca o data clara pentru lansarea noilor modele de telefoane nu a fost deocamdata dezvaluita, insa daca este sa-mi dau cu parerea, as spune ca ziua de 20 sau 27 septembrie va fi aleasa de catre Apple. Ziua de 20 septembrie pare mai sigura pentru lansarea iPhone 11, iar asta pentru ca le-ar oferi celor din Cupertino 10 zile in care sa mai recupereze din vanzarile pe care le vor pierde in T3 2019 din cauza fanilor care asteapta aparitia acestor telefoane.

iPhone 11. Anul trecut seria de telefoane iPhone XS a fost lansata pe 21 septembrie, cu un an inainte iPhone 8 a ajuns pe 22 septembrie, iar anul acesta se pare ca data de 20 septembrie e cea mai sigura pentru inceperea vanzarilor. Eu as spune sa marcati in calendar data de 20 septembrie pentru lansarea seriei, si sa pregatiti banii, plus o zi libera, pentru acea vineri, daca sunteti interesati sa cumparati unul dintre noile modele de telefoane ale Apple.

iPhone 11. Desi e posibil ca iPhone XR 2019 sa fie lansat tot atunci, nu cred ca Apple va dori sa intercaleze vanzarile produselor sale, asa ca ar fi bine sa nu va asteptati in mod neaparat la asta.

1 COMENTARIU