ORICE iPhone sau iPad pot fi SPARTE cu Acest Software

Orice iPhone, iPad, iPod Touch ale companiei Apple pot fi sparte cu ajutorul acestui software special, si pot avea orice fel de date extrase prin intermediul sau.

iphone ipad sparte cellebrite

Orice iPhone, sau iPad, indiferent de versiunea iOS pe care o ruleaza, pot fi sparte cu un nou software creat de catre o companie israeliana numita Cellebrite, ea ajutand acum 2 ani si FBI sa obtina acces la datele dintr-un telefon Apple. Acum cei de la Cellebrite spun ca au mers chiar mai departe de atat, si au reusit sa obtina vulnerabilitati care le permit sa exploateze orice iPhone sau iPad, cu orice versiune a iOS.

Israelienii de la Cellebrite sustin ca pot sparge orice versiune a iOS, inclusiv iOS 12.3, insa teoretic ar trebui sa poata sparge inclusiv iOS 13, pentru ca mai mult ca sigur folosesc vulnerabilitati de care Apple nu stie. Universal Forensic Extraction Device Premium este software-ul pe care compania israeliana il foloseste pentru a spage orice iPhone, iPad, si iPod Touch, spunand ca e si singurul pe care organele de politie il pot folosi pentru a extrage date din iDevice-uri.

ORICE iPhone sau iPad pot fi SPARTE cu Acest Software

De la iOS 7 si pana laiOS 12.3, orice iPhone, iPad, si iPod Touch poate avea datele extrase fara ca informatiile sa se piarda, indiferent daca sunt protejate cu un cod de acces, sau Face/Touch ID. Compania israleiana vinde dispozitive speciale care permit extragerea de date din iPhone, sau iPad, fiecare costand cateva mii de dolari la achizitie, insa Apple le cumpara la fel ca si politia, FBI, etc, si blocheaza rapid vulnerabilitatile folosite pentru ele.

“Bypass or determine locks and perform a full file system extraction on any iOS device to get much more data than what is possible through logical extractions and other conventional means. Gain access to 3rd party app data, chat conversations, downloaded emails and email attachments, deleted content and more, increase your chances of finding the incriminating evidence and bringing your case to a resolution.”

Avand in vedere nivelul de securitate implementat de catre Apple in iOS pentru iPhone si iPad, autoritatile statelor nu au intotdeauna alte solutii pentru a extrage date din produsele americanilor. Desigur ca exista agentiil de informatii care au solutii speciale, proprii, pentru a extrage datele din produsele Apple, dar vasta majoritate se folosesc de produse de acest gen pentru ca nu au cum sa obtina informatiile de care au nevoie.