EVALUARE NATIONALA 2019. La ce ORA INCEPE, ce Pica, Subiectele

EVALUARE NATIONALA 2019. La ce ora incepe examenul si modelele de subiecte au fost deja dezvaluite, iata ce trebuie sa stii de la Ministerul Educatiei acum.

EVALUARE NATIONALA 2019 ora incepe subiecte

EVALUARE NATIONALA 2019. Fie ca stiati acest lucru, sau nu, fie ca sunteti implicati in proces, sau nu, maine urmeaza sa inceapa testele pentru verificarea elevilor care termina clasa a VIII-a si urmeaza sa faca trecerea spre liceu. Examenul de EVALUARE NATIONALA 2019 va fi sustinut de catre cateva sute de mii de elevi din intreaga tara incepand de maine, 18 iunie 2019, si desigur ca exista foarte multi parinti si copii care sunt foarte entuziasmati in momentul de fata.

EVALUARE NATIONALA 2019. Vorbim despre o testare care are loc la nivel national incepand de maine, deci foarte multe scoli vor fi organizate in cursul acestei zile pentru a putea fi supravegheat acest examen foarte important. Pentru acest examen de EVALUARE NATIONALA 2019 au fost facute si simulari in cursul acestui an, a fost facuta foarte multa pregatire de catre elevi si parinti, iar maine va fi momentul adevarului pentru cei care vor sa mearga in continuare la liceu.

EVALUARE NATIONALA 2019. La ce ORA INCEPE Examenul ?

EVALUARE NATIONALA 2019. Exact asa cu se intampla la fiecare examen important pe care il sustine intreaga tara, fie ca e acesta, sau Bacalaureat 2019, ora de incepere este 09:00, Ministerul Educatie tinand neschimbata aceasta regula. Chiar daca examenul in sine incepe la ora 09:00, pentru a putea sustine fiecare proba de la EVALUARE NATIONALA 2019, elevii trebuie sa fie prezenti in clase incepand cu ora 08:300, cand li se va permite accesul in scoala.

EVALUARE NATIONALA 2019. Fiecare dintre elevii care vor sa participe la acest examen foarte important vor avea de trecut printr-o verificare la intrarea in scoala, iar desigur ca telefoanele nu vor putea sta la ei in timpul examenului. Este bine de stiut ca daca veti incerca sa trisati la EVALUARE NATIONALA 2019, veti fi exclusi direct din examen si nu veti putea participa la celelalte probe, deci va trebui sa reluati intregul proces in vara, deci veti pierde locul dorit la liceu.

EVALUARE NATIONALA 2019. Desi examenul va incepe in mod oficial la ora 09:00, vor mai trece cateva minute pana cand se va face organizarea, iar in mod normal el ar trebui sa dureze 3 ore, adica pana la ora 12:00. In aceasta perioada toti elevii din salile de examen pentru EVALUARE NATIONALA 2019 vor fi supravegheati atat de profesori, cat si video, asa ca aveti grija sa nu incercati sa copiati, pentru ca veti avea probleme foarte mari.

EVALUARE NATIONALA 2019. Modele de SUBIECTE la Limba Romana si BAREM de CORECTARE

EVALUARE NATIONALA 2019. Mai jos aveti cateva modele de subiecte pentru examenele la limba romana, plus baremele de corectare, si va puteti ghida dupa ele pentru ceea ce urmeaza sa fie dat maine. In baza acestor subiecte va puteti organiza cum sa invatati mai bine pentru a avea sansa de a lua o nota foarte buna la EVALUARE NATIONALA 2019, si sa intrati exact la liceul la care doreati sa ajungeti de la bun inceput.

EVALUARE NATIONALA 2019. Modele de subiecte si bareme de corectare :

EVALUARE NATIONALA 2019. Tot ceea ce vedeti mai sus este pur exemplificativ, deci nu trebuie sa va ghidati in proportie de 100% dupa modele si sa sperati ca veti primi exact acelasi lucru. E improbabil ca subiectele reale sa fie identice cu cele care sunt folosite in modelele de subiecte pentru EVALUARE NATIONALA 2019, deci ar trebui sa fiti cat se poate de siguri ca veti vedea alte subiecte in foile pe care le veti primi in clasa.

EVALUARE NATIONALA 2019. Calendarul examenelor si cand se afiseaza rezultatele

EVALUARE NATIONALA 2019. Dupa cum puteti vedea mai jos, rezultatele preliminare pentru examenele sustinute in perioada 18 – 21 iunie vor fi afisate in data de 25 iunie, mai exact dimineata, probabil de pe la ora 08:00 – 09:00. Pana la ora 12:00 parintii vor avea posibilitatea de a depune si contestatii pentru rezultatele pe care copiii lor le-au obtinut in urma sustinerii examenelor de la EVALUARE NATIONALA 2019.

  • 18 iunie: Limba și literatura română – probă scrisă
  • 20 iunie: Matematica – probă scrisă
  • 21 iunie: Limba și literatura maternă – probă scrisă
  • 25 iunie: Afișarea rezultatelor înaintea contestațiilor (până la ora 12:00)
  • 25 iunie: Depunerea contestațiilor (orele 14:00 – 20:00)
  • 26-28 iunie: Soluționarea contestațiilor
  • 29 iunie: Afișarea rezultatelor finale după soluționarea contestațiilor

EVALUARE NATIONALA 2019. Rezultatele finale vor fi afisate in data de 29 iunie, iar dupa aceea elevii vor putea sa-si aleaga liceul la care doresc sa isi continue urmatorii 4 ani de studii.