Digi Mobil. A fost DEPASIT de Orange, iata ce PROBLEME are

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila a fost depasit de catre Orange, iata ce probleme intampina compania celor de la RCS & RDS in aceste momente.

Digi Mobil depasit orange

Digi Mobil. Al patrulea cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania a avut parte de o situatie nu prea placuta, fiind depasita de catre cei de la Orange acolo unde reusea sa ramana intr-un mare avantaj. Mai exact, in statisticile de portabilitate pentru luna mai, cei de la Digi Mobil au fost depasiti in portarile pe partea de telefonie fixa in Romania de catre cei de la Orange, insa diferenta nu este una chiar atat de mare.

Digi Mobil. Dupa foarte multe luni in care operatorul de telefonie mobila al celor de la RCS & RDS a ramas fara discutie in top, depasind toata concurenta in materie de portari, iata ca se mai produc si schimbari. Cei de la Orange au atras cu 10% mai multe portari decat Digi Mobil pe partea de telefonie fixa in Romania, diferenta fiind de doar vreo 200 de clienti, insa pentru “portocalii” vorbim despre o dublare a numarului de clienti adusi in retea, fata de luna aprilie.

Digi Mobil. A fost DEPASIT de Orange, iata ce PROBLEME are

Digi Mobil depasit orange portari
Evolutia portarilor in retelele Digi Mobil, Orange, Vodafone, Telekom in luna mai a anului 2019.

Digi Mobil. Separat de problema de pe partea de telefonie fixa, operatorul nu a mai avut probleme, deoarece pe partea de telefonie mobila a inregistrat in continuare cel mai mare numar de portari dintre toti operatorii. Desi cei de la Orange au reusit sa creasca si in acest segment, raman totusi la cateva mii de clienti distanta de Digi Mobil, ceea ce arata ca inca nu au oferte la fel de bune pentru a atrage la fel de multi clienti in retea.

Digi Mobil. Telekom si Vodafone raman la distanta si mai mare in spatele operatorului detinut de catre RCS & RDS, iar asta in conditiile in care nu s-au mai apropiat de foarte mult timp de el. Preturile foarte bune de care se bucura clientii care ajung in reteaua celor de la Digi Mobil sunt unul dintre principalele motive de atractie, iar asta deoarece Vodafone, Orange, Telekom, inca ofera servicii de calitate mult mai buna.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, iata ca operatorul celor de la RCS & RDS nu are parte de succes chiar tot timpul, si inca mai exista situatii in care Orange obtine avantaje in fata sa.