Find My Friends ajunge in iCloud

iCloud Find My FriendsFind My Friends, sistemul creat de catre compania Apple pentru a ne gasi mai usor prietenii cu iDevice-uri care se afla in preajma noastra, are incepand de astazi o aplicatie web in iCloud. com.

In imaginea de mai sus vedeti cum arata interfata Find My Friends pentru iCloud, compania Apple afisand o harta cu locatia noastra(inexacta in cazul meu) dar si prietenii din preajma voastra, acestia din urma fiind afisati in meniul din partea dreapta e ecranului.

Aplicatia web Find My Friends este similara cu cea oferita de catre compania Apple in sistemul de operare OS X de ceva vreme, astfel ca daca ati folosit-o deja pe Mac, atunci veti gasi foarte usor toate functiile sale chiar din momentul accesarii interfetei de utilizator.

Apple a inclus nativ aplicatia Find My Friends in iOS 9 in ideea de a convinge mai multa lume sa o foloseasca, insa pana acum ea nu a avut un grad foarte mare de utilizare, probabil pentru ca putina lume este efectiv interesata de asa ceva deocamdata.