Camera Samsung GALAXY NOTE 10 va fi SUPERIOARA celei din S10

Samsung GALAXY NOTE 10. O camera superioara celei din GALAXY S10 va fi implementata de catre compania coreeana pentru clienti, iata cat de mari sunt diferentele.

Camera Samsung GALAXY NOTE 10

Samsung GALAXY NOTE 10. Noul telefon pregatit pentru lansare de catre Samsung in urmatoarele saptamani va veni si cu o camera care va avea specificatii superioare celor pe care le ofera camera din Samsung GALAXY S10 Plus 5G. Desi s-a crezut ca Samsung GALAXY NOTE 10 va avea fix camera din Samsung GALAXY S10 5G, in realitate se pare ca Samsung vrea sa faca unele imbuntatiri, ceea ce nu e tocmai o idee rea pentru noi.

Samsung GALAXY NOTE 10. Se pare ca Samsung vrea sa includa in acest model de telefon nu unul, ci doi senzori ToF, acei senzori de adancime care permit inregistrarea de poze mai bune cu efect bokeh, si simplifica utilizarea realitatii augmentate. Samsung GALAXY NOTE 10 va avea un senzor ToF in carcasa, exact precum GALAXY S10 Plus 5G, dar inca unul in camera frontala, care va fi deasemenea duala, precum la modelele din primavara.

Camera Samsung GALAXY NOTE 10 va fi SUPERIOARA celei din S10

Samsung GALAXY NOTE 10. Samsung a mai adaugat un furnizor de senzori TOF in randul celor care o ajuta sa implementeze camera quad in telefoanele din primavara, iar acum se va folosi de ei si pentru aceasta noua serie. Samsung GALAXY NOTE 10 Pro e cel mai probabil modelul care va avea o camera quad in carcasa, si o camera frontala duala cu senzor ToF pentru selfie-uri mai bune, in timp ce modelul standard ar trebui sa ramana fara el.

“In addition to MCNEX, the camera module maker A is also reportedly preparing TOF to supply to Samsung Electronics. Samsung plans to apply the TOF to the front and rear of the Galaxy Note 10 (tentative) strategic smartphone in the second half of the year, and it is said that the company has given TOF to enter the front camera division and Patron to the rear TOF.”

Samsung GALAXY NOTE 10. Va spuneam chiar acum cateva ore ca Sony va lansa un telefon cu 8 camere, japonezii dorind deasemenea sa implementeze doi senzori de imagine ToF in acel model de telefon. Daca Sony nu se va grabi, atunci Samsung GALAXY NOTE 10 ar urma sa fie primul smartphone care are doi senzori de imagine ToF implementati, ceea ce i-ar oferi o premiera foarte interesanta, si l-ar putea face mai atractiv.

Samsung GALAXY NOTE 10. Acestea fiind spuse, ramane ca telefonul sa fie lansat pe 7 august, asa cum v-am spus dimineata, dar probabil ca vom afla si specificatiile complete pana in acel punct.