DATA de LANSARE a Samsung GALAXY NOTE 10 a fost Dezvaluita

Samsung GALAXY NOTE 10 are dezvaluita deja lansarea de catre Samsung, iata cand va avea loc evenimentul din New York.

DATA de LANSARE a Samsung GALAXY NOTE 10

Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 a fost anuntata astazi, noul model de smartphone fiind foarte aproape de a ajunge in magazinele din intreaga lume pentru clientii interesati sa il cumpere. Acum cateva saptamani au aparut unele zvonuri care sugerau ca data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 va fi ziua de 7 august, si iata ca acum acestea sunt complet confirmate, deci lucrurile sunt cat se poate de clare pentru toata lumea.

Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 este confirmata de catre persoane apropiate celor de la Samsung, daca nu cumva chiar de managerii companiei, deci e fara dubiu faptul ca prezentarea va avea loc pe 7 august. New York este orasul care va gazdui prezentarea in data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10, compania coreeana alegand in cam fiecare an SUA pentru a prezenta aceasta noua serie de telefoane ale sale.

DATA de LANSARE a Samsung GALAXY NOTE 10 a fost Dezvaluita

Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 este avansata cu 2 zile in comparatie cu ceea ce s-a intamplat anul trecut pentru telefoanele companiei coreene, dar asta n-ar trebui sa mire pe nimeni. Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 este avansata si pentru ca telefonul sa ajunga mai repede la clientii din intreaga lume, dar si pentru a mai atrage clientii Huawei care nu mai cumpara telefoanele de la chinezi.

“Samsung will show off its Galaxy Note 10 during a flashy Unpacked event on Aug. 7 at the Barclays Center in Brooklyn, according to people familiar with the company’s plans. The venue is the same place the South Korean technology giant launched the Note 9 last year.”

Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 nu este si data la care telefoanele vor fi puse efectiv in vanzare, iar asta pentru ca vanzarile vor incepe in a doua parte a lunii august, cel mai probaibl dupa 20. Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 ne spune totusi cand vom vedea versiunea standard si cea Pro, cu ecrane de 6.4/6.7 inch, conectivitate 5G, si multe alte noutati foarte interesante pentru toti clientii companiei.

Data de lansare a Samsung GALAXY NOTE 10 este suficient de timpurie pentru a nu afecta si ceea ce pregateste compania Apple pentru toamna, astfel incat noile modele de telefoane de la coreeni vor avea timp sa genereze ceva vanzari.