Viata TRAUMATIZANTA a Moderatorilor Facebook te va SPERIA (VIDEO)

facebook moderatori traumatizati

Facebook este o retea care are 2 miliarde de utilizatori activi in lumea intreaga, si miliarde de postari sunt publicate zilnic de catre sutele de milioane de oameni activi. Unele dintre postarile publicate sunt raportate de catre utilizatori, in timp ce altele sunt moderate automat de Facebook, iar acestea trebuie analizate de moderatorii platformei.

Facebook are moderatori proprii, si subcontractati, iar cei de la firmele terte vorbesc in clipul video de mai jos despre traumele prin care trec in timpul moderarii postarilor. De la agresiuni sexuale, pana la tortura impotriva animalelor pornografie infantila, crime, agresiuni fizice, si multe alte tipuri de scene groaznice sunt zilnic vazute de acesti moderatori ai Facebook.

Facebook nu vorbeste public despre ceea ce se intampla in platforma, dar acolo se publica tot felul de lucruri groaznice, iar moderatorii sai sunt pur si simplu traumatizati in urma analizarii lor. Foarte multi dintre cei care lucreaza la moderarea postarilor Facebook au nevoie de consiliere psihologica, unul a murit, iar multi altii s-au imbolnavit.

Facebook nu va recunoaste vreodata problemele foarte mari din platforma, dar aici gasiti marturiile oamenilor care fac “munca de jos” si sterg gunoiul din platforma.