Intel Performance Maximizer face Tuning la PC cu un Singur Click

Intel Performance Maximizer

Intel Performance Maximizer este un nou program lansat de catre compania Intel pentru procesoarele pe care le vinde pentru calculatoare in momentul de fata. Conform detaliilor oferite pentru Intel Performance Maximizer, programul poate face overclock cu un singur click pentru urmatoarele procesoare : Core i9-9900KF, Core i9-9900K, Core i7-9700KF, Core i7-9700K, Core i5-9600KF si Core i5-9600K.

Intel Performance Maximizer nu este compatibil cu modelele mai vechi de procesoare lansate, deci doar ce care au cele mai recente tehnologii el pot folosi. Intel Performance Maximizer este gandit pentru a modifica dintr-un singur click setarile de functionare ale procesorului pentru a face un overclock sigur, care sa si creasca performantele.

Intel Performance Maximizer inlocuieste necesitatea de a face modificari in BIOS pentru overclock la un calculator, iar diferentele in performante sunt minime intre proceduri. Intel Performance Maximizer este gandit pentru utilizatorii atehnici care nu stiu cum sa configureze BIOS-ul pentru a obtine performantele grozave pe care ei le doresc.

“Intel® Performance Maximizer is an innovative, hyper-intelligent automatic processor overclocking tool. The tool makes it easier than ever to dynamically custom-tune an unlocked Intel processor based upon its individual performance potential. Whether you’re seeking an added speed boost to gain a gaming edge or need your system to keep pace with your creativity, Intel® Performance Maximizer is a new way to confidently bring added performance to your system.”