Functia GROZAVA pentru Netflix de care NU ai STIUT pana Acum

Netflix are o functie grozava de care nu ai stiut pana in momentul de fata, iata cum te poti folosi de ea pentru a avea o experienta mai buna in platforma.

Netflix episod aleator

Netflix este cea mai mare si mai populara platforma de streaming video de pe planeta, iar pentru cei care sunt mai mereu conectati la filmele si serialele de acolo exista o functie grozava de care mai mult ca sigur nu stiau. V-am spus acum cateva saptamani ca Netflix implementeaza o functie care va permite vizualizarea unui episod aleator dintr-un serial care exista in platforma, dar exista deja ceva mai bun decat atat, si va puteti folosi chiar acum de tot.

Netflix are disponibila o extensie pentru Google Chrome care le permite utilizatorilor serviciului de streaming sa vada un serial, sau un film, aleator din platforma printr-o simpla apasare a unui buton. Functia este deocamdata disponibila doar pentru calculatoare, deci daca urmariti Netflix de pe telefoane sau tablete, nu veti putea instala extensia pentru Google Chrome, dar pe laptop, sau calculator clasic, o puteti face fara probleme.

Functia GROZAVA pentru Netflix de care NU ai STIUT pana Acum

Netflix episod aleator suffleflix

Netflix nu interzice extensiile de acest gen, mai ales ca ele ajuta la descoperirea mai usoara a continutului din platforma sa, ceva ce in momentul de fata compania nu poate sa faca de una singura. Extensia pentru Netflix care aduce aceasta functie grozava se numeste ShuffleFlix, si poate fi descarcata din Google Chrome Web Store, dar dupa cum v-am spus deja, numai pe calculatoarele unde este instalat deja browserul.

Netflix este un serviciu de streaming foarte bun, insa din pacate exista probleme mari cu descoperirea continutului, iar compania americana stie acest lucru, asa ca incearca in mod constant sa rezolve problema. Pana acum n-a prea reusit sa faca acest lucru, dar poate ca Netflix va gasi intr-un viitor nu foarte indepartat si o metoda eficienta de a ne recomanda doar acele filme si seriale de care suntem cu adevarat interesati pentru a le urmari.