Huawei. PREMIERA, Decizia DISPERATA pentru Telefoanele sale

Huawei. Compania chinezeasca a luat o decizie disperata in premiera, pentru toate telfeoanele sale, iata ce se va intampla cu toti clientii care le-au cumparat.

Huawei rambursare

Huawei. O premiera complet neasteptata a fost anuntat apentru telefoanele companiei chinezesti, aceasta luand o decizie disperata in fata scaderii fara oprire a vanzarilor de dispozitive la nivel global. Mai exact, compania Huawei a luat decizia de a le returna complet banii clientilor ale caror telefoane nu pot rula aplicatiile de la Google si Facebook, cu conditia ca produsele sa nu aiba o vechime mai veche de 2 ani de zile, ceva ce pana acum nu a mai facut.

Huawei. Promisiunea companiei este destul de inutila in momentul de fata, pentru ca nici Facebook, si nici Google, nu au spus ca aplicatiile lor nu vor mai functiona pe telefoanele chinezilor, ci doar ca nu vor mai putea fi preinstalate. Accesul la serviciile aplicatiilor de la Google si Facebook nu va fi restrictionat nici daca aplicatiile sunt instalate in telefoanele Huawei din surse terte, deci e improbabil ca vreo persoana sa-si primeasca banii inapoi in aceasta promotie.

Huawei. PREMIERA, Decizia DISPERATA pentru Telefoanele sale

Huawei. Promisiunea companiei face parte dintr-o promotie desfasurata in Filipine in momentul de fata, 30 de parteneri locali facand parte din programul in baza caruia banii pot fi ceruti inapoi de catre clienti. Cam toate modelele de telefoane Huawei lansate in ultimii 2 ani de catre compania chinezeasca fac parte din acest program de rambursare a banilor catre clienti, astfel incat oricine poate fi afectat de sanctiunile SUA si-ar putea primi banii inapoi.

“Huawei’s distributors are running an attractive program in the Philippines. There’s a full-refund program for purchased Huawei smartphones and tablets in the Philippines. You will get a full refund in case if Google apps and services like Play Store, Gmail, and YouTube and even popular non-Google apps like Facebook, Instagram, and WhatsApp won’t function on your device.”

Huawei. De ce se deruleaza aceasta campanie doar in Filipine este foarte greu de spus, insa cel mai probabil totul are legatura cu faptul ca se face un test pentru a se vedea care este reactia clientilor vis-a-vis de promotie. Inainte ca Huawei sa implementeze o promotie de acest gen in tarile occidentale, compania doreste cel mai probabil sa vada care este reactia clientilor in tarile mai apropiate de china, iar apoi va extinde totul.

Huawei. E foarte posibil ca aceasta promotie a chinezilor sa aiba impact, si ca vanzarile de telefoane sa creasca multumita ei, insa ramane de vazut ce vom mai afla in saptamanile urmatoare.