Planeta Marte. Imagine INCREDIBILA cu un CRATER Descoperit de Americani

Planeta Marte. Un nou crater a fost descoperit de catre americanii care au publicat si o imagine exceptionala cu felul in care arata zona impactului.

Planeta Marte crater

Planeta Marte. Are un nou crater descoperit de catre americani, care au publicat si o poza pentru a arata lumii intregi cat de frumoasa este distrugerea facuta pe suprafata corpului ceresc in urma coliziunii cu obiectul din spatiul cosmic. Imaginea de mai jos a fost inregistrata de catre un satelit al NASA care a fost trimis sa inregistreze imagini cu planeta Marte, si trebuie sa recunosc faptul ca ea arata foarte interesant, din multe puncte de vedere.

Planeta Marte. Universitatea din Arizona este cea care a publicat imaginea inregistrata de catre satelitul NASA, si o prezinta ca o adevarata opera de arta, desi este doar o coliziune intre doua corpuri cosmice. Conform celor de la universitatea americana, impactul dintre un asteroid si planeta Marte ar fi avut loc intre septembrie 2016 si februarie 2019, deci am putea vorbi despre ceva foarte recent, aceasta fiind si prima sa descoperire.

Planeta Marte are un nou CRATER Descoperit de Americani

Planeta Marte crater imagine

Planeta Marte. Imaginea a fost facuta in luna aprilie, pentru ca satelitul NASA nu poate monitoriza tot timpul suprafata planetei, asa ca de aceea nu se stie foarte clar cand a fost format acel crater. Intreaga imagine este buna de un wallpaper petnru un calculator, iar asta in special multumita terenului rosu de pe planeta Marte, insa probabil ca vor fi oferite si explicatii cu privire la natura acestui crater in urma unei analize mai atente.

Planeta Marte. Interesant este ca satelitul care a inregistrat aceasta imagine a fost trimis in spatiu in 2005, si a ajuns la planeta un an mai tarziu, fiind activ acolo de peste 13 ani de zile. Inclusiv camera care este folosita pentru inregistrarea imaginilor de pe planeta marte este complet depasita de situatie, si e posibil ca noi sateliti sa fie trimisi in curand pentru ca imaginile inregistrate sa fie si mai bune.

3 COMENTARII