Windows 10. Functia care va fi MULT SCHIMBATA de Microsoft

Windows 10. O functie foarte importanta a sistemului de operare va fi mult schimbata de catre compania Microsoft, iata ce schimbari serioase va aduce.

Windows 10 cortana update

Windows 10. Urmatoarea actualizare majora pentru sistemul de operare al companiei Microsoft va avea parte de o schimbare foarte importanta pentru una dintre functiile majore ale sistemului de operare. Mai esact, se pare ca pentru Cortana vor fi facute o serie de modificari substantiale de catre cei de la Microsoft, iar utilizatorii care folosesc Windows 10 in versiune beta au inceput deja sa vada ce anume este pregatit de catre americani.

Windows 10. Se pare ca in build-ul 18922 al urmatoarei actualizari majore pentru sistemul de operare a fost inclusa o interfata noua pentru controlarea asistentului personal Cortana, foarte multe modificari fiind implementate. Puteti vedea in imaginile de mai jos cum urmeaza sa arate Cortana in noua versiune a Windows 10, compania Microsoft oferind noi metode de interactiune cu aplicatia, astfel incat toata lumea sa beneficieze de o experienta de folosire mai buna.

Windows 10. Functia care va fi MULT SCHIMBATA de Microsoft

Windows 10 cortana update microsoft

Windows 10. E foarte posibil ca Microsoft sa anunte public aceste schimbari in cadrul conferintelor Build 2019, pe care le va organiza in curand, intentionand sa faca interactiunea cu Cortana mult mai naturala. In aceeasi masura, e foarte posibil ca pentru Cortana din Windows 10 sa fie implementate si un limbaj mult mai natural, asa cum a facut compania Apple cu Siri in iOS 13, dar deocamdata nu exista detalii cu privire la aceasta imbunatatire majora.

Windows 10 cortana update actualizare

Windows 10. Cortana ar urma deasemenea sa permita inclusiv adaugarea de intrari in Calendar, verificarea starii vremii, si alte cateva comenzi noi, toate prin simple comenzi vocale rostite pentru asistent. Functionalitatea pentru Cortana incepe sa semene din ce in ce mai mult cu cea oferita penru terminale mobile, astfel ca in Windows 10 se face o unificare a experientei de care au parte utilizatorii care folosesc asistentul personal in viata de zi cu zi.

Windows 10 cortana update interfata

Windows 10. Urmatoarea actualizare majora pentru sistemul de operare ar trebui sa fie lansata in toamna acestui an, cel mai probabil in luna octombrie, astfel ca pana atunci nu vom mai vedea alte noutati majore.