Samsung NOTE 10. PREMIERA ULUITOARE pe Piata Telefoanelor

Samsung NOTE 10. O premiera uluitoare urmeaza sa fie oferita pentru acest nou model de telefon al companiei Samsung, iata ce schimbari majore va aduce la lansare.

Samsung NOTE 10 camera

Samsung NOTE 10. O premiera absolut uluitoare este anuntata pentru noile modele de telefoane care sunt in plin proces de pregatire pentru lansare in cadrul companiei Samsung, iar Apple si Huawei ar trebui sa invete ceva de aici. Mai exact, se pare ca Samsung NOTE 10 va fi lansat cu un nou sistem de deschidere variabila tripla, ceva ce niciun alt telefon din lume nu are in momentul de fata, si n-ar putea avea nici pana in august.

Samsung NOTE 10. Deschiderea variabila tripla pentru camera telefonului ar permite modificarea diafragmei intre valorile de f/1.5, f/1.8, f/2.4, pentru a inregistra cele mai bune poze, aproape indiferent de conditii. In seria Samsung GALAXAY S10 a fost implementata o camera cu deschidere variabila duala, insa se pare ca pentru Samsung NOTE 10 se vrea chiar mai mult, asa ca se trece la una tripla, care va schimba foarte mult felul in care privim camerele de telefoane.

Samsung NOTE 10. PREMIERA ULUITOARE pe Piata Telefoanelor

Samsung NOTE 10. Cu o deschidere variabila tripla, telefonul ar trebui sa poata controla mult mai bine lumina care este captata de senzorul de imagine, astfel incat in functie de ambient, sa putem face doar cele mai bune poze posibile. Mai toata lumea a laudat camera noua implementata in seria GALAXY S10, si desigur ca existau asteptari ca ea sa fie implementata in Samsung NOTE 10, insa coreenii au surprize si mai importante pregatite.

Samsung NOTE 10. Curajul coreenilor de a implementa tehnologii inovatoare de acest gen pentru telefoanele lor le-ar putea aduce mai multi clienti care sunt dornici sa faca doar cele mai bune poze posibile cu telefoanele. Ramane totusi de vazut daca de la laude si pana la versiunea finala a Samsung NOTE 10 lucrurile vor sta la fel, iar camera va inregistra intr-adevar poze de calitate atat de buna precum ne asteptam cu totii.

Samsung NOTE 10. Lansarea acestui model de telefon este anuntata pentru ziua de 7 august a acestui an, insa punerea in vanzare urmeaza sa aiba loc mai tarziu, cel mai probabil in a doua jumatate a lunii.