Samsung GALAXY S11. ASA ar ARATA Telefonul ce-ar DISTRUGE iPhone 11

Samsung GALAXY S11. Asa ara arata telefonul care ar distruge iPhone 11 chiar din momentul in care ar fi lansat, iata cu ce poate cuceri Samsung piata smartphone.

Samsung GALAXY S11. Telefonul asteptat deja de foarte multi dintre fanii companiei Samsung incepe sa aiba incetul cu incetul dezvauite cele mai importante noutati pregatite pentru lansare de catre coreeni. Astazi nu vorbim despre vreun leak care ne prezinta in avans cum va arata Samsung GALAXY S11, ci despre un concept cu un telefon care ar distruge fara drept de apel iPhone 11, sau multe alte telefoane Android de la concurenta.

Samsung GALAXY S11. In clipul video de mai sus aveti prezentat intr-un concept un telefon care vine cu un ecran ce se intinde de la o margine la alta a panoului frontal, fara a avea vreun bezel pe undeva. Vorbim, practic, despre un telefon care, privit din fata, arata aproape perfect, si ar fi exact ceea ce isi doreste lumea de la Samsung GALAXY S11, unele zvonuri spunand ca in versiunea sa finala, telefonul ar trebui sa aiba margini extrem de subtiri pentru ecran.

Samsung GALAXY S11. ASA ar ARATA Telefonul ce-ar DISTRUGE iPhone 11

Samsung GALAXY S11. Separat de asta, puteti vedea deasemenea in carcasa inclusiv o camera rotativa care se ridica atunci cand utilizatorii vor sa-si faca selfie-uri, asa cum am vazut la alte telefoane. In contrast cu acelea, acest Samsung GALAXY S11 are o camera quad rotativa care ar fi capabil sa faca poze extrem de bune, si ar elimina in totalitate necesitatea de a mai implementa una frontala, ceea ce permite folosirea unui asemenea ecran.

Samsung GALAXY S11. Separat de aceste elemente extrem de importante din acest concept, nu prea mai exista ceva chiar atat de uimitor prin el, iar daca Samsung ar implementa asa ceva, ar face-o mult mai bine. Exista desigur si multe alte schimbari foarte interesante si foarte asteptate de catre multi dintre cei care vor deja sa cumpere Samsung GALAXY S11, insa unele dintre ele nu sunt chiar atat de grozave.

Samsung GALAXY S11. Lansarea noului model de smartphone va avea loc in primavara anului 2020, cel mai probabil in martie, dupa o prezentare ce-ar trebui sa aiba loc in luna februarie.