DACIA Logan: FOTO cu Modelul SPECIAL la care doar Viseaza Romanii

DACIA Logan FOTO Modelul SPECIAL Viseaza Romanii

DACIA Logan este cea mai bine vanduta masina din Romania de ceva vreme, ea fiind gandita pentru a le oferi clientilor versatilitate si specificatii bune la un pret modic, adica exact ceea ce si-ar putea dori oricine este in cautarea unui asemenea model de masina. Desi DACIA Logan este un real succes in Romania, in alte tari europene nu putem vorbi despre o evolutie similara, iar asta deoarece masina nu se bucura de succes la fel de mare.

DACIA Logan nu mai este vanduta in multe tari din Europa, dar daca ar arata precum cea din conceptul de mai jos, atunci cu siguranta ar exista mult mai mare interes pentru ea, asa cum se intampla cu alte masini de acest gen vandute acum. Vorbim despre o versiune a DACIA Logan shooting brake, o masina cu un design care poate fi extrem de interesant, si care cu siguranta ar atrage extrem de multe priviri, daca ar fi lansata.

DACIA Logan: FOTO cu Modelul SPECIAL la care doar Viseaza Romanii

DACIA Logan FOTO Modelul SPECIAL Viseaza Romanii shooting

DACIA Logan intr-o versiune de acest gen ar putea fi una dintre cele mai bune si mai interesante masini pe care cei de la DACIA le-au lansat pana acum, chiar daca acest design aduce intr-o foarte mare masura aminte de masinile Volkswagen, de exemplu. In ciuda acestui lucru, DACIA Logan ar merge intr-o directie complet diferita daca ar fi lansata intr-o versiune shooting brake, si ar atrage atentia unui public complet nou in acest mod.

DACIA Logan FOTO Modelul SPECIAL Viseaza Romanii brake

DACIA Logan shooting brake este o idee despre care unii au vorbit pentru o buna perioada de timp, chiar daca masina n-a ajuns sa fie lansata in acest mod pentru clientii din intreaga lume, insa iata ca ideea este readusa la viata de catre un designer foarte iscusit. Fabricarea unui asemenea model al DACIA Logan ar fi destul de dificila, nu imposibila pentru cei de la DACIA, insa cu siguranta mult mai complicata decat ceea ce a oferit pana acum compania romaneasca.

DACIA Logan nu va mai avea foarte curand parte de vreo versiune noua lansata, asa ca nici nu putem vorbi despre vreun model shooting brake inca, desi exista interes din partea multora pentru o asemenea masina, dar e foarte posibil sa ramana exclusiv cu el.