Samsung GALAXY S10. Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Un anunt extrem de important a venit pentru toate telefoanele clientilor din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii chiar in acest moment.

Samsung GALAXY S10. Un anunt extrem de important vine pentru toate telefoanele din aceasta serie vandute de catre compania coreeana, iar daca detineti unul, atunci trebuie sa stiti ce schimbare majora exista pentru voi. Mai exact, se pare ca actualizarea in luna mai pentru telefoanele Samsung GALAXY S10 a imbunatatit extrem de mult camera pentru inregistrarea de poze in conditii de luminozitate scazuta folosind functia Night Mode.

Samsung GALAXY S10. Actualizarea lansata atunci pentru aceasta serie de telefoane avea mentionate printre schimbari inclusiv imbunatatirea acestei functii, iar din cate se pare, schimbarea este mult mai mare decat credeau unii. Samsung GALAXY S10 face poze mult mai bune in conditii de luminozitate scazuta dupa instalarea acestei actualizari de catre utilizatori, si rivalizeaza cu ceea ce ofera Huawei P30 PRO in momentul de fata, unii spunand ca Samsung ar avea chiar si un avantaj acum.

Samsung GALAXY S10. Anunt EXTREM de IMPORTANT pentru Telefoane

Samsung GALAXY S10. Cresterea in calitatea pozelor este atat de mare incat pana si functia Night Sight din telefoanele Google Pixel 3 nu pare sa faca poze cu mult mai bune decat cele ce pot fi realizate folosind telefoanele coreenilor acum. Totul este facut multumita senzorilor de imagine foarte buni din Samsung GALAXY S10, dar si inteligentei artificiale, plus software-ului de procesare pe care il folosesc acum coreenii, iar din asta cel mai mult de castigat au clientii din lumea intreaga.

“However, in the May update for the international Galaxy S10 phones, Samsung has quietly improved the low light image quality of its phones immensely by shipping a much better dedicated Night Mode without marketing a lot of it. The daylight image quality has also received incremental improvements in a few respects.”

Samsung GALAXY S10. Separat de inregistrarea de poze noaptea, inclusiv pozele facute ziua sunt mult mai bune in urma acestei actualizari, Samsung facand schimbari surprinzator de bune pentru camerele telefoanelor sale. In contrast cu ceea ce se intampla in telefoanele iPhone ale companiei Apple, pentru cele ca Samsung GALAXY S10 pot fi facute imbunatatiri extrem de mari pentru camere doar prin actualizari obisnuite, iar aici platforma Android are un mare avantaj.

Samsung GALAXY S10. Acestea fiind spuse, daca inca nu ati instalat acea actualizare pentru telefoanele voastre, poate ca ar fi bine sa o faceti pentru a va bucura de tot ceea ce are de oferit camera chiar acum.