Apple: AVERTIZARE IMPORTANTA Facuta pentru Clientii Sai

Compania Apple a fost nevoita sa faca o avertizare foarte importanta pentru clientii sai din cauza modului in care acestia privesc unele dintre produsele pe care ea le vinde. Mai exact, se pare ca exista o serie de inselatorii care au la baza iTunes Gift Card-urile si clientii naivi care cred ca-si pot plati impozitele cu ajutorul lor.

Se pare ca americanii sunt sunati de catre persoane necunoscute, care uneori folosesc sisteme ce mascheaza numarul de telefon si-l prezinta ca fiind al Fiscului american. Acele persoane le spun oamenilor ca au taxe neplatite, si le cer coduri din iTunes Girt Card-uri pentru a le plati, altfel risca sa fie arestate de catre autoritati.

Oamenii sunt trimisi la magazine pentru a cumpara iTunes Gift Card-uri si a-si plati impozitele catre stat, insa desigur ca Fiscul SUA accepta doar bani, nu asemenea vouchere. Problema este una foarte mare din moment ce Apple a lansat aceasta avertizare, iar ambalajele voucherelor includ mesajul prin care se spune ca impozitele nu pot fi platite cu ele.

Apple AVERTIZARE itunes gift card poza