Samsung GALAXY S10. Nou UPDATE IMPORTANT a fost LANSAT Azi

Samsung GALAXY S10. Un nou update important a fost lansat de catre compania Samsung pentru telefoanele clientilor, iata ce noutatia duce pentru ele acum.

Samsung GALAXY S10 patch

Samsung GALAXY S10. Un nou update important a fost lansat astazi de catre compania coreeana pentru telefoanele sale din intreaga lume, utilizatorii putandu-l instala in propriile telefoane. Toate cele trei modele de telefoane din seria Samsung GALAXY S10, impreuna cu Samsung GALAXY Note 8, au disponibil acest nou update, asa ca daca detineti vreunul dintre ele, e bine sa stiti ca urmeaza sa aveti actualizarea disponibila pentru instalare curand.

Samsung GALAXY S10. Vorbim despre actualizarea pentru luna iunie a acestui an, ea fiind lansata chiar saptamana trecuta pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S9, si iata ca acum ajunge inclusiv pe cele mai noi. Actualizarea aduce in primul rand rezolvari de securitate pentru sistemul de operare Android, ele fiind oferite de catre Google, iar pe telefoanele Samsung GALAXY S10 sunt oferite de catre cei de la Samsung, dupa ce au fost usor modificate.

Samsung GALAXY S10. Nou UPDATE IMPORTANT a fost LANSAT Azi

Samsung GALAXY S10 patch iunie

Samsung GALAXY S10. Sunt deasemenea oferite imbunatatiri pentru stabilitatea sistemului de operare al telefoanelor, dar si pentru felul in care functioneaza One UI, noua interfata lansata iarna trecuta. Mai mult decat atat, pentru Samsung GALAXY S10 au fost rezolvate diverse probleme de functionare raportate pana in prezent, inclusiv unele pentru OneUI, iar asta deoarece Samsung nu a reusit sa creeze un software chiar perfect.

Samsung GALAXY S10. Desi pentru telefoanele din seriile S9 si Note 9 aceasta actualizare a adus inclusiv acel mult asteptat Night Mode pentru camera, in cazul Note 8 nu se intampla acest lucru. Samsung GALAXY S10 are aceasta actualizare lansata ca parte a update-urilor obisnuite pe care cei de la Samsung promit ca le ofera in mod constant pentru clientii care-i folosesc telefoanele in lumea intreaga in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Avand in vedere ca actualizarea abia a fost lansata in anumite tari, va fi nevoie de ceva timp pana cand ea va ajunge inclusiv in Romania, de exemplu, asa ca va trebui sa mai avem rabdare.

6 COMENTARII

  1. Samsung primește update de securitate în fiecare luna, si noul soft odată pe an. Nu e diferit cu nimic fata de apple. Lol