Google Duo are LANSATA o Noua Functie foarte Interesanta

Google Duo poze

Google Duo este una dintre cele mai folosite aplicatii pentru comunicare video sau audio, iar compania Google a decis sa implementeze pentru ea si o functie utila. Mai exact, in versiunea 56 a aplicatiei Google Duo va fi implementata posibilitatea de a trimite poze catre contactele din agenda noastra, ceva ce trebuia sa fie oferit de mult.

Google Duo permite de ceva vreme trimiterea de mesaje catre diversi utilizatori, insa iata ca acum are implementata si optiunea de a trimite poze, ca multe alte aplicatii. Exista deasemenea posibilitatea de a desena peste poze inainte de a le trimite, sau de a adauga diverse texte, astfel ca pozele nu vor ajunge chiar atat de banale la contacte.

Google Duo nu permite trimiterea pozelor direct din aplicatie, ci prin scurtaturi din galeria foto, ceea ce face destul de anevoioasa folosirea sa de catre utilizatori. Pozele pot fi vazute doar timp de 24 de ore, dupa care dispar din Google Duo, asa ca e bine sa le salvati cand le vedeti, altfel vor disparea, si nu exista inca un browser pentru ele.