Samsung. PRIMA POZA Facuta cu Noua Camera de 64 Megapixeli

Samsung. Prima poza facuta cu noul senzor de imagine de 64 megapixeli al companiei coreene ne arata viitorul fotografiei pentru telefoane mobile.

Samsung poza 64 megapixeli

Samsung. Compania coreeana a anuntat cu doar cateva luni in urma ca pregateste senzori de imagine de 64 megapixeli pentru camerele telefoanelor mobile, si iata ca acum vedem o prima poza facuta cu aceasta componenta. Ceea ce vedeti mai jos este o poza facuta cu un telefon Realme in care a fost implementat noul senzor de imagine de 64 megapixeli a celor de la Samsung, ea avand calitatea redusa intr-o anumita masura deoarece a fost incatcata pe Twitter.

Samsung. Trecand peste asta, senzorul de imagine de 64 mgapixeli al coreenilor este produs folosind tehnologia Tetracell, iar in combinatie cu inteligenta artificiala, va putea inregistra poze extrem de bune pentru clienti. Realme a inclus acest senzor de imagine intr-o camera quad pentru un nou model de telefon pe care-l va lansa in India, si se pare ca Samsung va furniza in premiera senzorul de imagine de 64 megapixeli pentru noul dispozitiv.

Samsung. PRIMA POZA Facuta cu Noua Camera de 64 Megapixeli

Poza facuta cu o camera de 64 megapixeli de Realme
Poza facuta cu o camera de 64 megapixeli a unui telefon Realme

Samsung. Grupul care detine compania Realme detine deasemenea inclusiv Oppo, Vivo, sau OnePlus, deci este de asteptat ca senzorul de imagine sa ajunga si in aceste modele de telefoane in viitorul apropiat. Desigur ca deocamdata nu se stie cand se va intampla asta, cei de la Realme lansand telefonul cu aceasta premiera ca un test, iar in baza lui si Samsung va afla cat de bun e senzorul de imagine in utilizarea obisnuita.

Samsung. Anuntand acest senzor de imagine, compania coreeana nu a promis ca-l va lansa in premiera in vreun telefon, si nici nu prea are de ce sa faca asta, deoarece va castiga mai multi bani din vanzarea lui catre alti producatori. Daca Realme va avea succes cu telefonul, iar senzorul de imagine nu va crea mai multe probleme decat poze bune, atunci Samsung l-ar putea include intr-un telefon propriu in 2020.

Samsung. Realme are o camera quad cu alti trei senzori de imagine atasati celui principal, insa inteligenta artificiala este cea care ajuta la crearea unor poze atat de bune pentru utilizatori.