Google Pixel 4 – Noi Imagini cu o Camera foarte CIUDATA

0

Google Pixel 4 camera

Google Pixel 4 este pregatit pentru lansare in toamna acestui an, insa intre timp vedem noi imagini cu telefonul companiei americane, iar ele ne arata o camera foarte ciudata. Dupa cum puteti vedea mai jos, desi Google Pixel 4 va avea o camera cu forma patrata, se pare ca doar doi senzori de imagine vor fi inclusi in ea, intr-un mod neobisnuit.

eMAG Black Friday 2018eMAG BLACK FRIDAY 2019, incepe in aceasta pagina pe 15 noiembrie.
logo pcgaragePC Garage BLACK FRIDAY 2019, mai este activ aceasta pagina in ultima zi.
fashion days black friday 2019 logoFashion Days BLACK FRIDAY 2019 incepe aceasta pagina in cateva ore.

Daca Apple a ales sa implementeze in iPhone 11 o camera cu forma similara, dar trei senzori de imagine, iata ca in Google Pixel 4 sunt doar doi, iar formatul pare si mai greu de inteles. De ce ar avea nevoie Google Pixel 4 de o implementare atat de neobisnuita pentru doar doi senzori de imagine e greu de inteles, insa iata ca strategia americanilor e alta.

Google Pixel 4 va avea doi senzori de imagine pentru camera atat in versiunea standard, cat si in versiunea XL, acesta fiind un upgrade serios fata de versiunea de anul trecut. Google Pixel 4 va avea un senzor de imagine telephoto pe langa cel standard, desi n-avea nevoie de asa ceva, dar Google vrea sa ofere o camera si mai buna.

Google Pixel 4 camera imagine