Google Pixel 4 – Noi Imagini cu o Camera foarte CIUDATA

Google Pixel 4 camera

Google Pixel 4 este pregatit pentru lansare in toamna acestui an, insa intre timp vedem noi imagini cu telefonul companiei americane, iar ele ne arata o camera foarte ciudata. Dupa cum puteti vedea mai jos, desi Google Pixel 4 va avea o camera cu forma patrata, se pare ca doar doi senzori de imagine vor fi inclusi in ea, intr-un mod neobisnuit.

Daca Apple a ales sa implementeze in iPhone 11 o camera cu forma similara, dar trei senzori de imagine, iata ca in Google Pixel 4 sunt doar doi, iar formatul pare si mai greu de inteles. De ce ar avea nevoie Google Pixel 4 de o implementare atat de neobisnuita pentru doar doi senzori de imagine e greu de inteles, insa iata ca strategia americanilor e alta.

Google Pixel 4 va avea doi senzori de imagine pentru camera atat in versiunea standard, cat si in versiunea XL, acesta fiind un upgrade serios fata de versiunea de anul trecut. Google Pixel 4 va avea un senzor de imagine telephoto pe langa cel standard, desi n-avea nevoie de asa ceva, dar Google vrea sa ofere o camera si mai buna.

Google Pixel 4 camera imagine