Samsung GALAXY S10. Functie SURPRIZA inclusa in Noul Update

Samsung GALAXY S10. O noua functie surpriza foarte importanta a fost inclusa in cea mai recenta actualizare pentru telefon, iata ce noutate majora aduce.

Samsung GALAXY S10 cod qr

Samsung GALAXY S10. Un nou update a fost lansat in luna iunie pentru telefoanele produse de catre compania coreeana, iar in el este ascunsa o functie surpriza de care se pot bucura toti utilizatorii telefoanelor. Vorbim aici atat despre telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, cat si despre Samsung GALAXY Note 8, Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 avand-o deja disponibila, deci acum schimbarea este extinsa la toate modelele importante.

Samsung GALAXY S10. Mai exact, update-ul pentru luna iunie a sistemului de operare aduce pentru utilizator un cititor nativ de coduri QR pentru aplicatia Camera a telefoanelor, ceva ce trebuia sa existe acolo de la bun inceput. Ei bine, n-a fost asa cu telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, iar asta deoarece Samsung a implementat abia acum functionalitatea pentru aplicatia Camera care este disponibila pentru telefoanele sale.

Samsung GALAXY S10. Functie SURPRIZA inclusa in Noul Update

Samsung GALAXY S10 cod qr update

Samsung GALAXY S10. Practic, incepand de acum orice utilizator va putea sa scaneze codurile QR prin simpla indreptare a telefoanelor catre ele, atat timp cat aplicatia Camera este deschisa. Desigur ca exista o optiune pentru activarea functiei din aplicatia de setari pentru Camera, atat pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, cat si pentru celelalte modele lansate in trecut de catre compania coreeana pentru clientii sai.

Samsung GALAXY S10. Functia este, aparent,a ctivata in mod nativ pe telefoanele care au instalata actualizarea din luna iunie pentru dispozitive, astfel ca, in mod teoretic, oricine ar trebui sa se poata bucura de ea. Actualizarea din luna iunie pentru telefoanele din seria Samsung GALAXY S10, cat si pentru alte modele, a fost pusa in distributie de ceva vreme, deci ar trebui sa fie disponibila inclusiv in Romania in momentul de fata.

Samsung GALAXY S10. Separat de aceasta functie noua, cei de la Samsung au implementat si alte noutati interesante pentru clientii care folosesc aceste modele de telefoane acum.