Apple: Proces din Cauza unei Tablete iPad care a UCIS un Barbat

apple proces ipad ucis barbat

Compania Apple este tinta unui nou proces din cauza unei tablete iPad care a luat foc si a incendiat un apartament, un barbat fiind ucis din cauza problemei grave a tabletei. Tragedia s-a intamplat in 2017, insa abia acum compania Apple este actionata in judecata din cauza tabletei sale iPad, o firma de asigurari si un dezvoltator imobiliar fiind reclamantii.

Reclamantii spera ca plangerea lor sa se transforme intr-un proces cu jurati, in baza caruia ar putea obtine si daune din cauza tabletei iPad, despre care spun ca ave un defect major. Tableta bateriei iPad a fost stabilita ca fiind cauza incendiului din cauza caruia a murit barbatul, iar daca se va ajunge la un proces cu jurati, Apple ar putea pierde.

Apple este o companie care se mandreste cu faptul ca pune in vanzare doar produse care sunt 100% sigure pentru utilizare, insa desigur ca asta e imposibil de obtinut. Daca in proces Apple va pierde, atunci separat de despagubiri ar putea fi deasemenea obligata sa retraga de pe piata acelasi model de tableta pentru a evita alte tragedii.

“Apple is being sued Stateside over allegations that a faulty iPad battery caused a fire which resulted in a New Jersey man’s death. The case is being brought by an insurance company that is acting on behalf of the property management business responsible for the man’s residence. Bradley Ireland was living in an apartment block in NJ when, on 22 February 2017, a fire in his apartment caused his death. The complaint (PDF), filed late last week, alleges that Ireland’s Apple iPad caused the blaze and claims it “was unreasonably dangerous and unsafe for its intended purpose by reason of defects in its design and/or its manufacture”.”