Google Chrome. Functie MULT Asteptata Implementata de Google

Google Chrome. O functie mult asteptata a fost implementata de catre compania Google pentru al sau browser, ea fiind ceruta de multi ani de catre utilizatori.

Google Chrome drive offline

Google Chrome. O functie importanta si mult asteptata a fost implementata de catre compania Google pentru utilizatorii sai, iar mai jos puteti vedea cum urmeaza sa functioneze aceasta pentru toata lumea in viitor. Google Chrome are implementata posibilitatea de a salva fisierelor din Google Drive pentru utilizare offline, ceva ce pana acum era disponibil doar intr-o aplicatie dedicata oferita de catre compania americana, insa iata ca si browserul va oferi aceasta optiune foarte curand.

Google Chrome. Testata deocamdata doar cu cei din platforma G Suite, noua functie le permite utilizatorilor sa selecteze anumite fisiere din Google Drive pe care le vor avea salvate in browser pentru accesare chiar si cand nu au o conexiune de internet. Vorbim despre cam orice fel de fisiere din Google Drive care devin disponibile pentru accesare offline prin intermediul Google Chrome, functionalitatea fiind ceruta de foarte multa vreme de catre multi dintre utilizatori.

Google Chrome. Functie MULT Asteptata Implementata de Google

Google Chrome drive offline fisiere

Google Chrome. Este nevoie ca utilizatorii sa activeze functia care permite accesul offline la fisiere pentru browser, functionalitatea fiind legata de ceea ce este oferit acum prin intermediul Google Drive pentru utilizatori. Google Chrome este in momentul de fata singurul browser compatibil cu functionalitatea disponibila in cadrul Google Drive, si e improbabil ca ea sa fie extinsa la alte browsere fara ca Google sa coopereze cu alte companii care produc asemenea software.

Google Chrome. Nu conteaza ce fel de fisiere sunt marcate in cadrul Google Drive pentru folosire si offline, dar desigur ca ne referim la documente, deorece filme sau poze nu aveti cum sa accesati prin aceasta functie. Aceasta functie a fost ceruta de catre foarte multa lume de catre multi dintre utilizatorii Google Chrome, si iata ca intr-un final compania Google a gasit de cuviinta sa o ofere pentru toata lumea, dar momentan e testata in versiune beta.