Diablo 4 a fost Prezentat, iata CAND va fi LANSAT pentru Fani

Diablo 4 prezentat

Diablo 4 este unul dintre cele mai asteptate jocuri de la compania Blizzard, si a fost prezentat deja, inainte de a fi lansat pentru fanii care il asteapta in lumea intreaga. Se pare ca Diablo 4 a fost prezentat intern pentru angajatii celor de la Blizzard, insa lansarea sa pe piata urmeaza sa aiba loc abia in cursul anului 2020, deci peste foarte mult timp.

Diablo 4 a fost demonstrat pentru unele echipe ale Blizzard deja, insa deocamdata nu se stie de anume a fost demonstrat de catre companie pentru dezvoltatorii sai. Blizzard pregateste si o runda de concedieri, iar unii dintre cei care au vazut deja Diablo 4 nici macar nu stiu daca vor avea ocazia de a vedea versiunea finala inainte de lansare.

Diablo 4 este unul dintre jocurile cele mai importante pe care compania americana le dezvolta in momentul de fata, impreuna cu un nou joc din seria Overwatch, la fel de populara. Diablo 4 ar trebui sa ajute Blizzard sa mai reduca din pierderile pe care le are in momentul de fata, asa ca mai mult ca sigur va fi extrem de interesant cand va aparea.

“What about the future? Teams at Blizzard Entertainment have already been presented with the long-awaited Diablo 4 and know that a new Overwatch game is in development. But neither of these two games will be released before 2020, at the very best, and employees at Versailles have no idea if they will still be around when they eventually release. ‘Activision Blizzard will be making less of a profit, but this will still amount to a lot of profit,’ says a veteran employee.”