Huawei. Continua sa DOMINE LUMEA in Ciuda PROBLEMELOR MARI

Huawei. Compania chinezeasca continua sa domine lumea in ciuda tuturor problemelor pe care le are la nivel global, iata ce se intampla in momentul de fata.

Huawei probleme 5g

Huawei. Toate loviturile pe care le-a primit compania chinezeasca in ultimul an de la SUA, si nu numai, nu par sa fia vut un impact chiar atat de important in toate sectoarele sale de activitate. Desi SUA a promovat peste tot in lume ideea ca Huawei are echipamente 5G prin care pot fi spionati oamenii, divizia care produce aceste echipamente inregistreaza in continuare vanzari foarte bune, si succes foarte mare la nivel global cu vanzarea lor.

Huawei. Un studiu realizat recent ne arata ca in momentul de fata doua treimi dintre retelele 5G existente la nivel global au la baza echipamente de la aceasta companie, ceea ce este o realizare impresionanta. Multumita echipamentelor create de catre Huawei, multe retele 5G au putut fi lansate in diverse zone de pe planeta, iar cu ajutorul lor vor puea fi lansate altele in urmatoarele luni, ceea ce este o realizare impresionanta pentru ea.

Huawei. Continua sa DOMINE LUMEA in Ciuda PROBLEMELOR MARI

Huawei. Desi multe tari de pe glob au decis sa interzica echipamentele chinezilor, una foarte importanta, Spania, are reteaua sa 5G creata cu ajutorul lor, cei de la Vodafone beneficiind de performantele sale. Practic, oricat ar fi incercat SUA sa distruca Huawei si divizia care produce echipamente pentru retelele 5G, pana acum a reusit doar sa produca pagube serioase in divizia care produce telfeoane mobile, iar ele sunt foarte insemnate, dupa cum mai mult ca sigur stiti.

“Currently, two-thirds of global existing 5G networks are powered by Huawei technologies. Huawei has been doing fine, we have to make sure the continuity of our business, not by relying on inventory, but by investing in our core technologies ranging from chipsets to modules to the operating system.”

Huawei. Chinezii ar avea echipamentele de telecomunicatii 5G care sunt cele mai ieftine, ofera cea mai mare latime de banda, si ar avea tehnologiile cele mai evoluate, cel putin asta afirma un studiu recent publicat. Multumita acestor beneficii, echipamentele 5G ale celor de la Huawei au fost alese de catre multi operatori de telefonie mobila, si in baza a ceea ce vedem in momentul de fata, e foarte probabil ca numarul acestora sa creasca in urmatoarele saptamani.

Huawei. Donald Trump a reusit sa afecteze foarte mult activitatea companiei chinezesti, insa e foarte departe de a isi atinge obiectivul si in ceea ce priveste blocarea expansiunii echipamentelor de telecomunicatii 5G.