Huawei. Cum a PACALIT pe TOATA LUMEA cu o Miscare de GENIU

Huawei. Compania chinezeasca a pacalit pe toata lumea cu o miscare de geniu pe care a facut-o recent, iata ce mesaj trimit chinezii pentru intreaga planeta.

Huawei futurewei

Huawei. In timp ce toata lumea se concentra pe problemele telefoanelor sale, compania chinezeasca a reusit sa-i pacaleasca fara probleme pe cei ce o urmareau, si a facut o schimbare pe care nimeni nu o credea posibila. Mai exact, compania Huawei a decis sa-si separe divizia de cercetare si dezvoltare din SUA de compania principala intr-un separata numita Futurewei Technologies Inc, denumirea fiind diferita, si totusi nu in totalitate.

Huawei. Noua companie este complet separat de cea chinezeasca, iar asta ii permite sa functioneze in SUA si sa colaboreze cu diverse companii locale fara sa fie sub puterea sanctiunilor impuse de catre Donald Trump. Se pare ca noua companie nu ar avea fosti angajati ai diviziei de cercetare din cadrul Huawei, ea ar folosi un sistem informatic separat, si le-a interzis angajatilor sa foloseasca brand-ul companiei chinezesti in comunicarile pe care le au cu diverse companii.

Huawei. Cum a PACALIT pe TOATA LUMEA cu o Miscare de GENIU

Huawei. In ciuda faptului ca vorbim despre o companie separata, Futurewei va fi detinuta de catre compania chinezeasca, deci practic nu se schimba nimic decat denumirea pentru a nu i se mai aplica sanctiunile lui Donald Trump. Compania Futurewei a fost ascunsa pana acum de catre cei de la Huawei, iar angajatii acesteia s-au prezentat in trecut ca facand parte din grupul chinezesc, desi activitatea entitatii a fost foarte limitata pana recent.

“The U.S.-based research arm of China’s Huawei Technologies Co Ltd – Futurewei Technologies Inc – has moved to separate its operations from its corporate parent. Futurewei has banned Huawei employees from its offices, moved Futurewei employees to a new IT system and forbidden them from using the Huawei name or logo in communications. Huawei will continue to own Futurewei.”

Huawei. Ceea ce a facut aici compania chinezeasca este un mare gest de sfidare impotriva administratiei prezidentiale din SUA, iar asta i-ar putea atrage repercusiuni si mai dure din partea lui Donald Trump. Nu stiu cine isi imagina ca Huawei isi va folosi compania separata pentru a ocoli sanctiunile pe care ie le-a impus SUA, si a isi continua activitatea ca si cum nimic nu s-a intamplat, iasa iata ca aceasta este realitatea in care ne aflam acum.

Huawei. Futurewei este o dovada foarte clara a faptului ca acum chinezii sunt dispusi sa faca absolut orice pentru a nu mai respecta sanctiunile din SUA, iar asta ar putea duce razboiul la un cu totul alt nivel.