MacBook Air, MacBook Pro 13 inch au Noi Actualizari Pregatite

MacBook Air MacBook Pro 13 inch actualizari

MacBook Air, MacBook Pro 13 inch au noi actualizari pregatite pentru lansare de catre compania Apple, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor noutati in toamna. Conform informatiilor aparute zilele acestea, cei de la Apple ar dori sa imbunatateasca procesoarele folosite in aceste modele de laptop-uri, destul de populare.

Nu se stie deocamdata ce fel de procesoare ar urma sa fie implementate in aceste noi modele ale MacBook Air, MacBook Pro 13 inch, deci ramane de vazut ce va fi pregatit. In septembrie 2019 ar urma sa fie actualizate laptop-urile MacBook Air, MacBook Pro 13 inch, cu o luna mai devreme in comparatie cu perioada obisnuita in care se intampla asta.

Separat de procesoare, noile modele ale MacBook Air, MacBook Pro 13 inch nu vor avea incluse alte schimbari, asa ca e bine sa nu va asteptati la modificari de design. Cei de la Apple nu vor sa ofere nimic altceva decat procesoare imbunatatite pentru a creste performantele MacBook Air, MacBook Pro 13 inch, asa ca atat vom avea in toamna.

“Apple is also expected to update the 13.3-inch MacBook Pro and Retina MacBook Air with the new MacOS Catalina and new processors in September, according to Lin.”