Samsung GALAXY S10. Anuntul ULUITOR facut despre Telefoane

Samsung GALAXY S10. Un anunt absolut uluitor a fost facut de catre compania Samsung cu privire la telefoanele sale, iata ce a avut de spus in mod oficial.

Samsung GALAXY S10 succes 5G

Samsung GALAXY S10. Compania coreeana a facut un anunt uluitor in legatura cu telefoanele sale, iar asta spune foarte multe despre popularitatea acestora, si succesul pe care il au in acest moment. Vorbim despre versiunea 5G a telefoanelor din seria Samsung GALAXY S10, acestea parand sa fi inregistrat vanzari surprinzator de bune din momentul lansarii si pana in prezent, cel putin in Coreea de Sud, unde pot fi si folosite de catre clienti.

Samsung GALAXY S10. Conform celor de la Samsung nu mai putin de 1 milion de unitati ale versiunii 5G a telefoanelor din serie au fost vandute in Coreea de Sud in cam doua luni si jumatate din momentul lansarii. Popularitatea lor este de 4 ori mai mare decat cea a telefoanelor comercializate de catre compania LG, Samsung GALAXY S10 avand succes atat de mare incat numarul de utilizatori de retele 5G a explodat in tara.

Samsung GALAXY S10. Anuntul ULUITOR facut despre Telefoane

Samsung GALAXY S10. Daca luam in considerare si faptul ca telefonul are un pret de vanzare de peste 1100 de dolari, realizarea companiei coreene este si mai impresionanta in Coreea de Sud. 1 milion de telefoane Samsung GALAXY S10 5G vandute intr-o singura tara este uimitor pentru ca vorbim si despre o tehnologie mobila complet noua, dar se pare ca fanii companiei Samsung de acolo sunt foarte dornici sa testeze tehnologiile cele mai noi.

“Samsung said Sunday it has sold more than 1 million units of the 5G version of its flagship smartphone, the Galaxy S10, in South Korea, a feat achieved 80 days after its launch. Telecom operators have wooed customers with big subsidies, and the local 5G smartphone market will further grow down the road on the back of more lineups.”

Samsung GALAXY S10. Ca unul dintre primele telefoane 5G, era de asteptat ca acesta sa aiba un anumit succes dupa ce va fi lansat, insa ceea ce vedem in Coreea de Sud arata ca a fost foarte asteptat. Desigur ca asta nu inseamna ca versiunea 5G a Samsung GALAXY S10 va avea acelasi succes si in alte zone de pe glob, deoarece tehnologiile noi nu sunt privite la fel de bine in chiar orice zone de pe planeta, si nu sunt la fel de cautate.

Samsung GALAXY S10. Nu se stie deocamdata cand urmeaza sa fie lansate telefoanele acestea si in Europa, unde mai mult ca sigur vor avea cautare, insa pana atunci ramane de vazut cat de populare vor fi si in SUA.