RCS & RDS. Vestea SPECIALA pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. O veste speciala a venit pentru toti clientii din Romania de la grupul de telecomunicatii, iata ce pregateste Digi pentru abonatii sai chiar acum.

RCS & RDS sperante

RCS & RDS. Grupul de telecomunicatii are numai vesti bune pentru clientii din Romania, si asta ne arata cat de mlta grija au cei de acolo cu privire la clientii pe care ii deservesc in intreaga tara acum. Mai exact, v-am spus ieri ca Digi Mobil a crescut acoperirea 4G in Romania pentru toti abonatii, cei de la RCS & RDS facand anuntul in mod subtil, fara a se lauda cu realizarea, asa cum fac alti operatori de telefonie mobila de fiecare data.

RCS & RDS. Operatorul a reusit sa creasca acoperirea 4G cu 50% in decursul catorva luni in tara noastra, ceea ce arata ca a facut investitii majore pentru clientii din ROmania, si ele nu se vor termina prea curand. Urmeaza sa avem lansata o retea 5G de catre cei de la RCS & RDS, iar ea urmeaza sa aiba parte de investitii foarte mari in intreaga tara pentru ca acoperirea sa fie oferita pentru cat mai multi dintre abonati, cat mai curand.

RCS & RDS. Vestea SPECIALA pentru TOTI Clientii din Romania

RCS & RDS. Avansul uluitor pe care l-a inregistrat compania in ceea ce priveste acoperirea pentru 4G intr-o perioada atat de scurta de timp ne da incredere in faptul ca pentru reteaua 5G lucrurile nu vor fi cu mult diferite. Nu este foarte greu de imaginat ca RCS & RDS ar putea sa creasca foarte mult acoperirea 5G pentru clientii care sunt dornici sa-i foloseasca serviciile, asa cum a facut recent cu cea 4G, si va face in continuare.

RCS & RDS. Oferirea unei acoperiri 5G cat se poate de bune pentru toti clientii din Romania este ceva esential pentru a avea parte de crestere cat mai rapida a numarului de abonati pentru aceasta retea. Nu-mi imaginez ca RCS & RDS va reusi sa faca investitii mai mari decat ceilalti operatori de telefonie mobila intr-o perioada foarte scurta de timp, dar ar putea sa nu fie chiar atat de departe de ei in ceea ce priveste acoperirea 5G in Romania.

RCS & RDS. Ma astept si ca preturile pentru serviciile oferite de catre grup sa nu fie la fel de mari precum cele ale celorlalti operatori de telecomunicatii, insa totul depinde si de ceea ce au planificat deja.