Digi Mobil. Anunt URIAS de la RCS & RDS despre ACOPERIREA 4G

Digi Mobil. Operatorul detinut de catre RCS & RDS a facut un anunt urias in legatura cu acoperirea 4G din Romania, iata ce trebuie sa stie toti clientii acum.

18

Digi Mobil acoperire 4G

Digi Mobil. Operatorul de telefonie mobila detinut de catre RCS & RDS are un anunt foarte important cu privire la acoperirea 4G pe care o ofera pentru clientii din Romania, si vorbim despre ceva surprinzator. Mai exact, in luna mai cei de la Digi Mobil sustineau a acopera 51% din populatia Romaniei cu reteaua 4G pe care au creat-o in tara, insa recent RCS & RDS a decis sa anunte noi cifre privind extinderea acoperirii pentru telefonia mobila.

Digi Mobil. In momentul de fata operatorul sustine ca acopera nu mai putin de 74% din populatia Romaniei cu reteaua 4G pe care o are, in crestere cu aproape 50% in comparatie cu ceea ce oferea in luna aprilie. Cresterea in acoperirea pe care Digi Mobil o are pentru populatia Romaniei cu reteaua 4G este una imensa, si este cu siguranta rodul investitiilor pe care compania le-a facut in infrastructura pe care o are in momentul de fata in tara.

Digi Mobil. Anunt URIAS de la RCS & RDS despre ACOPERIREA 4G

Digi Mobil. Cu acoperire de 74% pentru populatia tarii cu reteaua 4G, operatorul reuseste sa le ofere clientilor semnal in cam toate centrele urbane, dar si in comunele si satele din preajma acestora. Problema incepe sa nu mai fie acoperirea pentru cei de la Digi Mobil, ci calitatea internetului mobil pe care-l ofera pentru clienti, acesta fiind in momentul de fata cel mai prost din Romania, dar probabil ca si asta se va schimba la un moment dat.

Digi Mobil. Anuntul privind cresterea substantiala a acoperirii 4G vine cu putin timp inainte ca RCS & RDS sa faca demonstratia pentru reteaua 5G pe care o va lansa in Romania, si asteptarile sunt foarte mari aici. Joi compania ne va arata la ce se pot astepta clientii Digi Mobil in ceea ce priveste vitezele pe care le pot obtine in tara noastra din viitoare retea 5G, dar poate ca vom afla si cat ar urma sa coste accesarea ei.

Digi Mobil. Acestea fiind spuse, daca sunteti client al operatorului, atunci acum aveti acoperire in mult mai multe zone din Romania, si poate ca s-a imbunatatit si viteza internetului mobil.