Vivo. ASA ARATA Ochelarii Inteligenti in Primele Imagini OFICIALE

Vivo Ochelari Inteligenti

Vivo, celebra companie chinezeasca, a prezentat in mod oficial astazi prima sa pereche de ochelari inteligenti cu care spera sa cucereasca noi clienti din intreaga lume. In imaginile din acest articol puteti vedea cum vor arata ochelarii inteligenti pe care Vivo urmeaza sa ii puna in vanzare la un moment dat, un clip video fiind publicat de ei deasemenea.

Vivo Ochelari Inteligenti imagine

Vivo va prezenta ochelarii sai inteligenti in cadrul Mobile World Congress 2019 din Shanghai, insa puteti vedea deja cum va arata produsul pe care multi clienti il vor dori. Am vazut pana acum o multitudine de promisiuni pentru produse similare de la diversi producatori, insa iata ca Vivo pare sa aiba pregatit ceva care chiar sa fie util.

Vivo Ochelari Inteligenti foto

Vivo promite un ecran 3D care ofera echivalentul folosirii unui televizor cu diagonala de 110 inch, deci experienta finala de folosire va fi una foarte interesanta. Dupa cum puteti vedea, acesti ochelari inteligenti vor fi grozavi pentru realitate virtuala, dar cam atat, si nu vor putea fi folositi in lumea reala cum se intampla cu Google Glass.

Vivo Ochelari Inteligenti profil

Vivo Ochelari Inteligenti interior