Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, Vestea DEZAMAGITOARE pentru Romani

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, sunt in centrul unei vesti dezamagitoare pentru clientii din Romania, iata ce a fost dezvaluit cu privire la ei acum.

Digi Mobil consum

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, sunt cei mai mari operatori de telefonie mobila din Romania, cu zeci de milioane de clienti cumulati, iar pentru toti romanii vine astazi o veste dezamagitoare, din pacate. Cei de la Ericsson au facut un studiu pentru a vedea cum se imparte utilizarea traficului de internet pe diverse regiuni de pe glob, iar clientii Digi Mobil, si ai celorlalti operatori romani, nu se plaseasza chiar atat de bine in acest top.

Digi Mobil. Conform celor de la Ericsson, utilizatorii din Europa Centrala si de Est au consumat, in medie, 4.5 GB de trafic de internet lunar in cursul anului 2018, o cifra mult mai mica decat cea a altor regiuni. Cei din Vestul Europei au consumat 6.7 GB de trafic de internet mobil lunar in 2018, cei din America de Nord 7 GB, si cei din India 9.8 GB, diferenta fiind foarte mare fata de clientii de la Digi Mobil, plus ceilalti operatori locali.

Digi Mobil. Vodafone, Orange, Telekom, Vestea DEZAMAGITOARE pentru Romani

Digi Mobil consum internet mobil

Digi Mobil. Pana in anul 2024 se estimeaza ca traficul consumat lunar de catre clienti va ajunge la 19 GB, ceea ce e foarte posibil daca lumea va face masiv trecerea la retelele 5G care vor fi lansate anul acesta. Cresterea din regiunea noastra este foarte mica in comparatie cu cea din Vestul Europei, unde se asteapta atingerea cifrei de 32 GB lunar, sau fata de America de Nord, cu o estimare de 39 GB, deci Digi Mobil, si restul operatorilor au multe de recuperat.

Digi Mobil. Vitezele slabe de internet, traficul redus oferit pentru clienti, telefoanele proaste, si lipsa cunostintelor necesare pentru consumarea traficului mobil sunt unele dintre motivele din cauza carora traficul ramane mic. Cei de la ANCOM au spus ca traficul de internet mobil consumat in Romania s-a dublat in 2018 fata de 2017, insa chiar si asa, cei care folosesc serviciile de telefonie mobila de la Digi Mobil, sau ceilalti operatori, inca nu ajung la nivelul clientilor din tarile mai dezvoltate.

Digi Mobil. Va fi foarte interesant de vazut daca in 2024 se va ajunge al un consum mediu lunar de 19 GB per locuitor din Europa Centrala si de Est, inclusiv Romania, insa imi vine destul de greu sa cred ca se va intampla asta.