Apple Music atinge un nou RECORD de Abonati pe iOS, Android

Apple Music 60 milioane

Apple Music a atins un nou record de abonati pe platformele iOS si Android, compania Apple continuand sa aiba succes cu platforma de streaming audio. Mai exact, conform vicepresedintelui Apple, Eddy Cue, Apple Music are in momentul de fata 60 de milioane de abonati activi la nivel global pe platformele iOS si Android.

Apple Music a reusit sa adune 10 milioane de abonati din ianuarie si pana in prezent, ritmul de crestere fiind unul destul de bun pentru cei din Cupertino in anul 2019. Apple Music inca ramane in urma celor de la Spotify, care au anuntat peste 100 de milioane de abonati in platforma acum cateva luni, numarul total de utilizatori fiind mult mai mare.

Apple Music nu va ajunge prea curand din urma Spotify in ceea ce priveste numarul de abonati din platforma, dar asta nu e tocmai ceva la care nu se astepta lumea. Apple Music este oferit intr-o maniera mult mai limitata decat Spotify la nivel global, si nu are o versiune care sa fie oferita gratuit permanent, asta reducand cresterea sa lunara.

“It was at the Apple Store on the Champs-Elysees that Eddy Cue, Senior Vice President in charge of Services, was waiting for us to talk about the future of Apple Music. In one of the company’s new meeting rooms in France, the one who works directly with Tim Cook did not hide his pride: in just 4 years, Apple’s music streaming service has attracted more than 60 million subscribers.”