iOS 13. Noua Functie SPECIALA pentru iPhone si iPad

ios 13 safari tab deschis

iOS 13 are foarte multe schimbari facute de catre cei de la Apple, dupa cum mai mult ca sigur stiti deja, insa iata si ceva care este deasemenea foarte util. Mai exact, pentru Safari in iOS 13 compania Apple a implementat o functie care detecteaza in mod automat daca avem un website deschis intr-un tab, si ne va arata ca-l putem accesa.

iOS 13 va avea grija sa nu ne lase sa deschidem aceeasi pagina web in doua tab-uri separate decat daca dorim asta, iar cei care au multe tab-uri deschise de obicei, se vor bucura. Exista multe persoane care deschid in mod inutil mai multe tab-uri ale acelorasi pagini web cand au prea multe deschise in browser, dar lucrurile devin mai simple acum.

iOS 13 are aceasta functie implementata in Safari dupa ce alte browsere mobile au de ceva vreme functii similare implementate, insa Apple nu e intotdeauna prima cu functiile utile. Aceasta schimbare va fi disponibila in mod automat pentru iOS 13 in Safari, asa ca nu va trebui sa o activati de undeva, si nu va putea fi dezactivata cumva.