RCS & RDS. SPARGE iar Piata din Romania cu Oferta pentru 5G

RCS & RDS. Compania sparge iar piata din Romania cu oferta pentru 5G pe care a anuntat-o ieri pentru Digi Mobil 5G, iata de ce beneficii au parte clientii.

RCS & RDS oferta 5G

RCS & RDS. Ieri Digi Mobil 5G a fost lansat in mod oficial din Romania, ca a doua retea 5G din tara, dar cea care vine din nou sa sparga piata telecom cu oferta care este disponibila pentru toti clientii din tara. Mai exact, daca Vodafone a lansat abonamente 5G speciale pentru clienti, in cazul celor de la RCS & RDS este oferit acces gratuit la noua infrastructura, cu acelasi trafic precum in cazul 4G, fara costuri suplimentare.

RCS & RDS. Este adevarat ca Vodafone promoveaza “net nelimitat” la viteza 5G, insa stim deja din experienta atator ani ca expresiile de acest gen sunt la fel de adevarate ca promisiunile politicienilor. Fiecare operator limiteaza ofertele “nelimitate” de minute si internet daca se depaseste un “prac de consum rezonabil”, deci totul e o minciuna, pentru care clientii platesc, in contrast cu RCS & RDS, unde accesul este oferit gratuit.

RCS & RDS. SPARGE iar Piata din Romania cu Oferta pentru 5G

RCS & RDS. Ma astept ca la Orange si Telekom sa fie oferte similare cu cele de la Vodafone, adica abonamente speciale cu trafic limitat, sau “nelimitat”, la preturi similare cu cele oferite de catre “rosii”. Este drept ca asteptarile privind calitatea serviciilor 5G sunt mai mari la Orange, Vodafone, Telekom, in contrast cu RCS & RDS, iar testele facute de companii arata foarte clar acest lucru, deci banii urmeaza sa aduca si calitatea mai buna pentru experienta 5G.

RCS & RDS. Daca in cazul Digi Mobil 5G testele facute pentru retea au demonstrat viteze de 500 si respectiv 650 Mbps, in cazul celor de la Vodafone a fost vorba despre 950 Mbps, deci o diferenta de aproape 50%. Cam aici sta diferenta dintre un serviciu gratuit si unul platit, o discrepanta foarte mare intre vitezele pe care le-au demonstrat RCS & RDS si Vodafone, dar clientii vor merge acolo unde trebuie sa plateasca mai putin, in final.

RCS & RDS. Chiar daca, in final, calitatea serviciilor 5G oferite de catre Digi Mobil va fi inferioara celor oferite de catre ceilalti operatori, stim deja ca pentru clienti conteaza banul platit pe abonament, si nu chiar atat de mult experienta.