Fuchsia. OFICIAL! Google a Prezentat INLOCUITORUL Android

Fuchsia. Compania Google a prezentat in mod oficial inlocuitorul sistemului de operare Android, iata ce a dezvaluit compania americana pentru toata lumea.

Fuchsia website

Fuchsia. Stim de foarte multa vreme ca Google pregateste un inlocuitor pentru sistemul de operare Android, iar noaptea trecuta totul a devenit oficial, compania americana prezentand intr-un final noutatile sale. Cei de la Google au creat un website special in care ofera toate informatiile actuale cu privire la Fuchsia si ceea ce urmeaza sa aduca inlocuitorul Android pentru toata lumea, foarte multe schimbari fiind pregatite pentru toti utilizatorii.

Fuchsia. Foarte multa documentatie oficiala este disponibila pentru sistemul de operare, iar cei care dezvolta acum aplicatii pentru Android stiu la ce sa se astepte cand acest inlocuitor va fi lansat in mod oficial. Cei de la Google s-au gandit sa adune toata documentatia disponibila in diverse medii pentru Fuchsia, inclusiv detalii despre noul kernel Zircon, plus codul sursa al unei parti din software-ul pe care il vor lansa in viitorul nu foarte indepartat.

Fuchsia. OFICIAL! Google a Prezentat INLOCUITORUL Android

Fuchsia website google

Fuchsia. Acesta este, desigur, doar inceputul, deoarece Google va adauga si mai multe informatii despre noul sau sistem de operare inlocuitor pentru Android, ceea ce este o veste extrem de buna. Partea interesanta este ca foarte multi dintre dezvoltatori pot acum sa instaleze Fuchsia pentru a testa sistemul de operare, daca stiu cum sa faca acest lucru, procesul de instalare nefiind chiar atat de simplu, dar totul este deocamdata intr-un stadiu incipient al proecsului de dezvoltare.

Fuchsia. Totusi, din moment ce Google a fost dispusa sa recunoasca in mod oficial faptul ca sistemul de operare este in plin proces de dezvoltare, evident pentru a inlocui Android, e clar ca lucrurile merg rapid spre lansarea sa. Fuchsia este in proces de dezvoltare la Google de cativa ani, iar deocamdata nu a fost anuntata vreo posibila data la care va fi dezvaluit, insa zilele Android sunt in mod clar numarate, si foarte putine.

Fuchsia. E posibil ca sistemul de operare sa fie oferit in versiune beta in 2020 de catre compania americana, insa e la fel de posibil ca el sa ajunga in 2021, deci trebuie sa avem foarte multa rabdare in continuare.