Google. Primul Pixel PLIABIL va fi cel mai CIUDAT Telefon

Google. Primul pixel pliabil va fi cel mai ciudat telefon pliabil care a fost lansat pana in momentul de fata pe piata, iata ce a gandit compania americana.

Google pixel pliabil ciudat

Google. Avand in vedere interesul foarte mare vis-a-vis de telefoanele pliabile, compania americana vrea sa lanseze pe piata unul, si desigur ca are brevete de inventie in care descrie cum ar urma sa arate produsul. In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata telefonul pe care compania Google l-a gandit ca primul Pixel pliabil pe care l-ar putea pune in vanzare, si vorbim despre un telefon care arata extrem de neobisnuit pentru un smartphone pliabil.

Google. Telefonul pe care compania americana l-a brevetat are nu mai putin de 4 ecrane, da ati citit bine, 4 ecrane pentru un telefon mobil, ceva ce pare ireal, insa este cat se poate de bine prezentat mai jos. Telefonul pliabil al celor de la Google seamana cu o carte printre ale carei pagini sunt afisate diverse informatii din Android, si daca va ganditi ca Google a prezentat de fapt o carte, ei bine va inselati, pentru ca e vorba de un telefon.

Google. Primul Pixel PLIABIL va fi cel mai CIUDAT Telefon

Google pixel pliabil brevet

Google. In brevetul sau de inventie, compania americana descrie in detaliu cum ar trebui sa functioneze balamaua care tine cele patru ecrane lipite intre ele, acelasi design fiind gandit si pentru un ecran flexibil normal. Google nu spune la ce anume ar fi util un asemenea ecran, iar asta pentru ca patru ecrane intr-un telefon pliabil, intr-un asemenea format, nu e tocmai o idee buna care ar aduce o experienta grozava pentru utilizatori.

Google. Partea si mai proasta este ca distanta dintre ecrane poate ajunge si la 1mm, deci ar putea fi mult mai mare decat isi imagineaza unele persoane, iar asta desigur ca nu va face telefoanele foarte dorite. In momentul de fata totul este doar un concept al celor de la Google, si nimic mai mult, deci nimeni nu stie daca ar putea fi transformat vreodata telefonul din imagini intr-unul real,a sa ca ramane doar sa vedem care vor fi planurile companiei.