Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, DATA de LANSARE este Confirmata

Huawei MATE 30 PRO. Data de lansare a fost anuntata in mod oficial de catre un reprezentant al companiei Huawei, iata ce planuri au chinezii in 2019.

Huawei MATE 30 PRO data

Huawei MATE 30 PRO. Data de lansare este confirmata in mod oficial chiar de catre cei de la Huawei, care nu s-au ferit sa spuna cand urmeaza sa puna in vanzare noul model de telefon pentru fanii care-l asteapta. Vorbim despre versiunea 5G a telefoanelor Huawei MATE 30 PRO, dar si a celor inferioare din serie, un reprezentant al companiei confirmand faptul ca ea va fi pusa in vanzare in luna decembrie, cel putin in Rusia.

Huawei MATE 30 PRO. Daca data de lansare pentru acest model de telefon este stabilita pentru decembrie in Rusia, atunci e foarte posibil ca si alte tari sa le aiba disponibile tot in aceeasi perioada de timp. Desigur ca totul depinde si de retelele 5G care vor fi disponibile in diverse tari in urmatoarele luni, dar intentia de a lansa Huawei MATE 30 PRO in luna decembrie in aceasta tara a fost confirmata fara vreun dubiu de catre companie.

Huawei MATE 30 PRO. OFICIAL, DATA de LANSARE este Confirmata

Huawei MATE 30 PRO data lansare 5g

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea telefonului este asteptata de si mai multa lume acum dupa ce Donald Trump a afirmat ca Huawei va avea unele restrictii ridicate, iar asta ar putea insemna ca Android-ul ar putea fi folosit in telefon. Daca acelasi lucru se va aplica si pentru alte componente importante pentru Huawei MATE 30 PRO, atunci e clar ca lansarea va avea loc cat se poate de curand, si fara problemele pe care multi le anticipau de ceva vreme.

Huawei MATE 30 PRO. Lansarea versiunii standard a telefonului ar urma sa aiba loc in cursul lunii septembrie/octombrie, sau cel putin asta ne-au spus pana acum diverse zvonuri aparute in legatura cu telefonul. Desigur ca pentru aparitia versiunii initiale nu se cunoaste vreodata, dar e clar ca Huawei MATE 30 PRO va fi disponibil in decembrie in versiunea 5G, si ar putea ajunge inclusiv in Romania in acel moment.

Huawei MATE 30 PRO. Acestea fiind spuse, iata ca Huawei continua cu planurile sale importante pentru lansarea telefoanelor, ceea ce arata ca Apple si Samsung nu vor “scapa” prea usor.