iOS 13: Functia GROZAVA pe care o DOREAI de foarte Mult Timp

iOS 13 locatie
iOS 13: Functia GROZAVA pe care o DOREAI de foarte Mult Timp

iOS 13 are incetul cu incetul descoperite o varietate de functii noi de catre cei care au instalat actualizarea pe iPhone, iPad, sau iPod Touch, pana in momentul de fata. Mai exact, incepand cu iOS 13 utilizatorii au posibilitatea de a alege ca datele EXIF pentru poze sa nu contina informatii despre locatia inregistrarii lor.

iOS 13 aduce in premiera aceasta optiune, compania Apple dorind sa le ofere utilizatorilor sai posibilitatea de a nu dezvalui unde anume fac pozele lor. Multumita acestei setari, retelele de socializare, sau alte persoane, nu vor putea afla unde au fost inregistrate pozele care sunt trimise in iOS 13 de pe iDevice-urile noastre.

iOS 13 locatie exif

iOS 13 are aceasta setare disponibila in meniul pentru partajarea pozelor un sub-meniu de optiuni pentru felul in care sunt partajate respectivele poze. Din pacate, setarea este oferita doar pentru trimiterea prin AirDrop, sau partajarea directa din aplicatia Poze, deci daca incarcati pozele din alte aplicatii, nu beneficiaza de aceasta modificare.